Hvordan til at vande planterne med Drippers, sprøjter og afdugningsanordninger til forruder

October 22

Når du har mange planter, der er baseret på at vande dem næsten dagligt, bliver det vanskeligt at gå væk på udvidet ferie. Græsplæner på automatiske sprinklere vil gøre godt uden dig, men hvad med container haven og de stueplanter? Løsningen er en automatiseret kunstvanding system af drippers, sprøjter og afdugningsanordninger til forruder, vil holde din dyrebare planter vandes mens du er væk. Her er hvordan man sætter den.

Instruktioner

•Familiarize dig selv med en drypvanding system. De standard elementer af en drypvanding system er: et drop slange (normalt en 1/2-tommer sort gummi eller polyethylen slange), der vil være punkteret på udpegede importsteder tilsluttes gummi rør fører til vand spredning hoveder eller udledere, 1/4-inch gummi eller vinyl slangen (også kaldet microtubing), en dripper hoved, der tillader vand at dryppe i regulerede mængder (bedst til enkelte container Potter) , en sprøjten hovedet, der sprays gennemsnitlige mængder af vand i 180 eller 360 graders vinkler (bruges til at dække store områder), en mister hovedet, som spreder en fin spray eller tåge i 180 eller 360 graders engle (anvendes til sarte planter), en barb, der forbinder gummi slange til de vigtigste slange, et stik, der forbinder sektioner af gummi slange og en ventil til at kontrollere strømmen af vand. Stik (eller goof stik) er tilgængelige til at sætte op huller, der er ikke længere nødvendige. Stakes og stødtrin bruges til at plante udledere på plads. De fleste af dispersion hoveder har Justerbar strømningshastigheder.

•Indstil hvilke områder i haven og som potteplanter skal regelmæssig vanding. Du kan samle potteplanter midlertidigt at gøre kunstvanding system layout mindre kompliceret. Ved at vide, hvor planterne er placeret, kan du finde ud af hvad dine krav vil være i form af antallet af drippers, sprøjter, afdugningsanordninger til forruder, ventiler og stik, samt længden af drop slange og microtubing.

•Purchase materialerne du skal bruge. De er alle tilgængelige i hjem forbedring butik haven vanding midtergangen, sprinklere og have slanger.

•Vælg en vand timer. Det vigtigste element i din kunstvanding system er en tidtager at vil tænde din vandingssystem og off mens du er væk. Vælge en, der lader dig indstille varigheden og hyppigheden af vanding, som dine planter har brug for.

•Saml dit vandingsanlæg. Lægge drop-slange og vedhæfte gummi rør og vand dispersion hoveder svarer til placeringen af planterne. Indstille timeren.

•Test systemet. Tænd for vandet og kontroller på spredningen. Juster drippers, sprøjter og afdugningsanordninger til forruder, så de udleder den rette mængde af vand i den rigtige placering. Sørg for at den varighed, du indstille timeren på er tilstrækkelig til at vande alle planter tilstrækkeligt.

•Ansigt på ferie, nyde og bekymre dig ikke om planterne.

Tips & advarsler

  • Forskellige planter har forskellige vanding krav. Justere flow af udledere at sikre planterne er alle vandes tilstrækkeligt i samordning med indstillingen varighed og hyppighed af vand timer.
  • Overvej automatisk vandingsanlæg til stueplanter. Søge efter innovative produkter online.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com