Hvordan til at vande planterne med godt vand

December 12

Hvordan til at vande planterne med godt vand

Vanding dine planter med godt vand er en billigere, mere bæredygtig løsning end ved hjælp af den kommunale vandforsyning. Men ikke alle godt vand er sikkert for planter. Nogle vandforsyninger bære gødning og pesticider, der er udvaskes til grundvandet fra oven. Andre indeholder høje koncentrationer af mineraler, der kan være dårligt for din haveplanter. For at være på den sikre side, bør du vide, hvad er i dit vand, før du giver det til dine planter – især hvis du påtænker at spise dem senere.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale county udvidelse office og sørge for at få dit vand testet. Du vil sandsynligvis være forpligtet til at bringe i en stikprøve af vandet. Meddele dem, at du agter at bruge vandet til anlægget kunstvanding. De vil anbefale en række test for pH, opløst mineraler, salte og forureninger, der kunne skade din haveplanter. Testen eller en opfølgende opkald vil afsløre, om din godt vand er velegnet til plante kunstvanding.

•Distribute vand til dine planter. Den enkleste mulighed for vand levering er en vandkande. Dog kan dette ikke være ideel til store haven parceller. For lettere vanddistribution, kan du tilslutte en slange linje, drop kunstvanding linje eller pumpe og sprinkler kombination til din brønd. Enten system vil trække vand fra brønden og levere det til planter i din have.

•Skift til en vandkande, når temperaturerne er ekstremt varme eller meget kolde. Grundvand er fortsat en relativ konstant temperatur året rundt. Om sommeren når temperaturen er høj, kan meget koldere grundvandet pludselig cool jorden og stunt vækst af nogle tropiske planter. I det tidlige forår, når jorden er stadig ganske koldt, kan vanding med relativt varmere grundvandet tidligt bryde frø vækstdvale. For at undgå disse problemer, skal du udfylde en vandkande med godt vand. Lad det sidde udendørs et par timer til at acclimate til den omgivende temperatur før vanding dine planter med det derefter.

•Forbind-test din godt vand om året for at sikre, at det er stadig sikkert.

Tips & advarsler

  • Aldrig blødgjort bruge kemisk godt vand haveplanter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com