Hvordan til at varme op en kælderetage

July 14

Den ekstra boligareal, der en færdige kælder giver kommer med en pris: et koldt gulv. I kælderetage sidder på jorden, så det gennemfører chill. Og cement er porøst, så det væger fugt. Dette gør en typisk undergulvet et dårligt valg, da fugt bliver fanget mellem cement og undergulvet og får den til at rådne-- og værre, vokse mug. Varm din kælderetage med materiale, der beskytter både dit hjem og dine fødder mod fugt og kulde. Der er én for hver budget.

Instruktioner

•Lay tæpper over gummi polstring. Vælg et tæppe, der ikke har en inderlaget knyttet. Separat gummi polstring isolerer bedre og fungerer som en effektiv dampspærre at forhindre fugt undersiden af tæppet. Brug den bedste kvalitet polstring du har råd til at forlænge levetiden af dit tæppe.

•Installer en laminat gulve, der er bedømt egnet til kældre. Shop for laminat med en tyk pude som dens nederste lag. Det nederste lag holder laminatet fra rører gulvet og dermed kan påvirke hårdttræ fugtskader. Selv tynd bund lag tilbyde denne beskyttelse, men tykkere polstring lag isolerer bedre og gøre for en højere kvalitet gulv.

•Lay subflooring lavet specielt til kældre. Fås i en bred vifte af materialer og stilarter, herunder flise og tunge og groove, kælder-safe subflooring isolerer gulvet godt og beskytter den gulvbelægning du installere over det. De fleste subflooring "svæver" nøgne i stueetagen--det vil sige, det sidder på toppen og permanent overholdes ikke. Flydende undergulve er nemmere at installere og lettere at reparere.

•Installer en gulvvarme system. Det bedste tidspunkt at installere strålevarme er under konstruktion, mens kælderetage hældes, der er speciale strålevarme systemer i form af ultra-tynde måtter hvis varmeelementer kun hæve niveauet for dit gulv 1/8 til 1/4 tommer. Strålevarme er den dyreste løsning, men det er også den mest effektive.

Tips & advarsler

  • Opretholde en varm lufttemperatur i din kælder hjælpe med at holde gulvet varme, også, men ikke varm nok til at fjerne bekymringer om fugt.
  • Isolering af kældervægge og lofter gør for en koldere kælder, og en koldere kælderetage, fordi det holder chill. Planlægge din gulvbelægning valgmuligheder og varme kilder i overensstemmelse hermed.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com