Hvordan til at vedlægge en dobbelt Carport

January 21

Hvordan til at vedlægge en dobbelt Carport

Du trække ind i indkørslen efter en lang dag på arbejde og se at din teenager igen, har efterladt en cykel i midten af carport. Ved tid, er middag over, du har glemt at bede ham om at flytte det og din bil sidder i indkørslen hele natten, igen. Når du kan huske, overveje du alle ubrugt plads i denne dobbelt carport. Et andet værelse, badeværelse eller fuld garage du har altid ønsket er blot et par arbejdsdage væk.

Instruktioner

Forberedelsestrinnene

•Kontakt med amtet bygning kode office og dit hjem ejers association, hvis du har en. Du vil højst sandsynligt nødt til at få tilladelse og licenser til at udføre arbejdet på stedet selv. HOA kan have særlige procedurer for at ansøge om tilladelse til at ændre ydersiden af dit hjem, og beskæftiger sig med følgerne af overtrædelse HOA reglerne er aldrig en behagelig oplevelse.

•Hire arkitekt at udarbejde tegninger af det rum, du vil oprette af omslutter den dobbelt carport. Amtet og HOA er tilbøjelige til at kræver en blueprint eller to før godkendelse af dit projekt. Vær forberedt på planer om at blive afvist en eller to gange til forskellige problemer, der er galt med de oprindelige planer. Medmindre du har nogle temmelig dyrt blueprint oprettelsen software, er din bedste chance en professionel.

•Decide på forhånd hvad din brug for dette værelse vil være. Hvis du vedlægge en dobbelt carport for at gøre en garage, skal du have forskellige juridiske krav end hvis du ønsker at bruge det som et ekstra værelse eller levende område. Afstand mellem knopperne, skal størrelsen af fundamentet og selv brugen af en garageport løses før ansættelse arkitekten.

Første trin

•Measure områder i en carport, der skal vægge. Dette kan omfatte en eller to vægge. Du skal højden fra fundament til loft og længden fra væg til væg. Hvis du vil bruge dette område som et rum, skal du opbygge fundament efter lokale bygning love. I dette eksempel er målet at vedlægge området for en garage.

•Installer en base af 2-ved-4-by-8 boards langs kanterne af instituttet. Køre en konkret skrue eller bolt gennem base bestyrelserne i fundamentet ved hjælp af en borehammer. Disse bestyrelser vil være i bunden af side væg ramme. Installere 2-ved-4-by-8 boards på undersiden af loftet området udgør toppen af side væg rammen. Du kan installere disse bestyrelser ved hjælp af en magt skruetrækker og 3-tommer selvskærende skruer.

•Measure højde fra baseboards til toppen boards og skåret en 2 x 4 bord for at passe ind i mellem dem lodret. Begynder på det hjørne, hvor den eksisterende væg ender og den nye mur begynder. Indstille bestyrelsen mod den eksisterende væg til at begynde processen med indramning. Bruge borehammer til at forbinde denne første bestyrelse på væggen eller brug en bandage til at slutte i bestyrelsen til toppen og bunden bestyrelser side væg ramme.

•Measure 16 inches fra første lodrette bestyrelsen og gøre en mark på den nederste vandrette board. Markere hver 16 tommer ved hjælp af en konstruktion blyant. Placer en lodret 2 x 4 på hver mark og sikre ved hjælp af beslag til de horisontale bestyrelser. Hvis du vil tilføje et vindue i den ene væg, forlade rummet mellem lodrette studs at ramme ud af vinduet.

•Measure den forreste område hvor bil eller biler skal køre ind i garagen. Du skal kende det samlede areal, der kræves til installation af garage døren du vælger. Det er bedst at vælge døren og bygge til disse målinger end at gå på jagt efter en garageport dimensioneret til åbningen du tilbage i garagen.

Afsluttende trin

•Measure den samlede længde af garageporten du har valgt og markere off et område på forsiden "væg" af den nye garage svarende til længden. Plads til venstre og højre side af den målte dørkarmen bør bygges på samme måde som sidevæggen. Hvordan du er færdig med dørkarmen, afhænger af, hvilken type dør du køber. I dette eksempel kræver en stor automatisk dør forlader området hvor døren vil være helt åben.

Uddelingen krydsfiner til ydersiden af carport rammen ved hjælp af et sømpistol eller elektrisk skruetrækker boremaskine. Cut krydsfiner til at passe over rammen, så at ingen af rammen er overladt udsat for ydersiden.

•Dæk den udvendige krydsfiner. Hvordan du gør dette afhænger af udformningen af dit hus. Du kan bruge sidespor eller en spray på udvendige shell til at holde krydsfiner fra vridning i uvejr.

•Klippe og hænge drywall ark på interiøret i garagen. Sikre at rammen med drywall skruer. Gælde sømme i mellem plader af gips gips tape. Bruge en murske og sprede nogle drywall mudder i hver søm og skrue hul. Vent 24 timer for mudder til tørre. Du er nu klar til at male indre.

Tips & advarsler

  • Konstruktionskrav vil ændre baseret på din planlagte brug for pladsen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com