Hvordan til at vedlægge en Inset verandaen

February 8

Hvordan til at vedlægge en Inset verandaen

Fordi en inset veranda deler taglinje og fundament i et hus, kan det nemt konverteres til en vinterhave eller andre fuldstændig lukket beboelsesrum. Inset verandaer kan udvide den fulde bredde af et hus eller gå bare en del vej, så størrelsen af dette projekt kan variere. Omslutter et våbenhus kræver nogle færdigheder i tømrerarbejde, og hvis du tilføjer aircondition eller elektriske elementer, skal du muligvis professionel hjælp med ledninger. Rådføre sig med eventuelle nødvendige entreprenører, før du begynder at bygge.

Instruktioner

•Forbered dine indsatser verandaen for kabinettet ved at fjerne udvendige beklædning fra forsiden af huset. Skåret væk enhver tildækning af våbenhus tagbjælker og erstatte enhver dekorative våbenhus kolonner. Du bliver nødt til at bygge midlertidige afstivninger, mens du installerer nye eksteriør indramning. Tjek gulvet--hvis det er konkret, det bør være anvendelige. Hvis det er træ, Sørg for at det er solidt, med ingen rådne eller skader. Kan du dække et trægulv med trykimprægneret krydsfiner, hvis du planlægger at afslutte verandaen som et værelse med et færdigt gulv. En sol værelse, kan du formentlig bruge den eksisterende trægulv.

•Installer øverste og nederste plader. Disse er 2-tommer af 4-tommer plader fastgjort til gulvet og tag bjælker omkring omkredsen våbenhus, bortset fra eventuelle døråbninger. Nail boards til tagbjælker og gulv. Bruge konkrete negle, hvis gulvet er konkret. Kan du sætte en isoleret fugt barriere under bundpladen. Hvis du erstatter enhver dekorative indlæg, installere 4-tommer af 4-tommer indlæg på begge sider af døren åbning.

•Frame vægge med 2-tommer af 4-inch stutterier, på 16-tommer Centre. Nail studs til de øverste og nederste plader. Ramme en dør eller vindue åbninger med top og bund vandret 2-tommer af 4-tommer plader, med "Krøblingen" studs inde for støtte og krøblinge ovenfor og nedenfor ru vinduesåbning. Når din indramning er gjort, fjerne den midlertidige tag støtte.

•Installer OSB beklædningen til udvendige, sømning det til studs. Wrap beklædningen med en fugt barriere som Twek, derefter dække det med foamboard isolering. Når isolering er komplet, installere nogen vinduer eller døre, med metal på siderne blinker.

•Dæk eksteriør med dit valgte sidespor. Du måske kunne bruge nogle sidespor, fjernet fra huset tidligere. Tilføje nogen udvendig trim boards på hjørner og kanter.

•Inside den nye værelse, Hæft glasfiber isolering til studs, derefter installere drywall, tape sømmene og dække sømmene og gipsvæg skruer med fælles sammensatte. Våbenhuset er nu lukket og du kan remodel pladsen, som du ønsker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com