Hvordan til at vurdere centrale klimaanlæg

December 27

Centrale klimaanlæg kommer i mange størrelser og prisklasser. De har alle tjene formålet at udfylde et hjem med kølig luft på varme dage. Du kan søge efter en række ting, når de evaluerer centrale klimaanlæg, lige fra køling evne til størrelse til støj og energi forbrug.

Instruktioner

•Consider hvor godt den centrale klimaanlæg køler dit hjem. Den vigtigste overvejelse at give en centrale klimaanlæg, når rating det er baseret på hvor godt det køler. Det er let at gøre, hvis du allerede har købt air conditionere. Blot tage til efterretning om klimaanlæg formår at holde dit hjem cool eller om der er mangler i dens evne til at køle det hele hjem.

•Undersøg størrelsen af aircondition-enhed. For mange mennesker er størrelsen af en central klimaanlægget vigtig, da det kan tage en masse plads i en baggård. Beslutte, hvis den centrale klimaanlæg enhed er for store, for små eller hvis det er den helt rigtige størrelse.

•Evaluate energiforbrug af den centrale klimaanlægget. Nogle enheder bruger mindre energi end andre, og mange er nu Energy Star certificeret af regeringen til at give en energi-effektiv middel til køling et hjem. For at opdage din centrale klimaanlæg energieffektivitet, vurdere hvor meget du bruger på energiforbrug hver måned, eller kig på The Consortium for Energy Efficiency evalueringer af hver centrale klimaanlæg enhed til rådighed. (Se ressourcer.)

•Consider støjniveauet udstedt af det centrale klimaanlæg. Undersøge, om det vibrerer og skabe masser af støj, om det er så stille som en hvisken eller et sted derimellem.

•Consider omkostningerne ved systemet. Ofte prisen er en af de vigtigste faktorer, der påvirker en beslutning om at købe en central klimaanlægget. Afgøre, om enheden er overkommelige, og hvis det giver en solid garanti. Hvis du er usikker på garantioplysninger, kan du finde det i din instruktionsbog eller på producentens websted.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com