Hvordan til at vurdere en Hand Rail for en trappe

January 20

Hvordan til at vurdere en Hand Rail for en trappe

Gelændere er behov for på hvert trappe som en sikkerhedsforanstaltning mod at falde, og at hjælpe dem, der har problemer med at klatre og gå ned ad trappen. Når du installerer en Håndliste, ønsker du at vurdere hvor meget rækværket materiale skal du så at du ikke har for meget affald eller er nødt til at tilbringe tid at gå tilbage til butikken for flere forsyninger. Estimering også hjælper dig med at undgå over udgifter til unødvendige materialer.

Instruktioner

•Measure lige op fra trappen på top og bund og gøre et varemærke hvor rækværket er skal placeres. Generelt er et gelænder omkring 32-38 inches over trappen.

•Measure afstanden mellem de omhandlede varemærker til at give dig en idé om, hvor meget materiale er nødvendig for rækværket. Opdele inches med 12 for at få antallet af fødder nødvendig.

•Count antallet af rækværket parenteser du skal holde rækværket. Du har brug for en for hver ende og andre fordelt hver 4 til 6 fødder fra hinanden.

•Ansigt til et hjem forbedring butik og vælge rækværket ønskede. Eller hvis du planlægger carving et gelænder selv, Marker den træ materiale, du vil bruge. Udvælge nok længde til at dække den afstand, du målt plus og ekstra mund til udskæring spillerum eller for at sikre, at du har nok.

•Tilføj op prisen for materialet plus udgifter til beslag og hardware for at få en tæt estimat af jobbet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com