Hvordan til at vurdere energi-effektive klimaanlæg

July 30

Aircondition og opvarmning omkostninger tegner sig for næsten halvdelen af hvad gennemsnitlige amerikanske familie bruger på hjem energi, ifølge federal Energy Star-programmet. Hvis du er på udkig efter en ny klimaanlægget, overveje en energi-effektiv produkt. Selv om den upfront omkostninger kan være højere end hvad du ville betale for en mindre effektiv model, vil langsigtede besparelser kompensere. En energi-effektive model er også bedre for miljøet, fordi det reducerer udledningen af kuldioxid.

Instruktioner

•Vurdere dit hjem klimaanlæg behov. Faktorer, der kan have indflydelse på hvilken type af klimaanlægget er bedst for dig omfatter klimaet hvor du bor, personlige præferencer og størrelsen af dit hjem.

Dyrknings typer af energieffektive air conditioners, der er tilgængelige. For maksimal effektivitet, stick med Energy Star-certificerede produkter. Disse modeller er garanteret til at spare dig penge på energiregninger og gavne miljøet.

•Sammenligning den sæsonbestemte energi effektivitet og energi effektivitet forholdet af hver model, du overveje. SEER måler brugen af et produkt i den gennemsnitlige amerikanske klima, sammenlignet med samlede energiforbrug. EER måler samlede kølekapacitet. American Council for en energieffektiv økonomi anbefaler en SEER af mindst 14,5 og en EER af mindst 11,6.

•Kontakt med en entreprenør, der kan give dig hans mening om den bedste air conditioning system til dit hjem. Aircondition entreprenører of America tilbyder en online database af certificeret entreprenører. Angive, at du er interesseret i energi-effektive klimaanlæg, når du møder med kontrahenten. Fordi forkert installation kan formindske energibesparelser, Energy Star og ACEEE anbefaler at have et nyt aircondition professionelt installeret system.

Tips & advarsler

  • Få mest ud af en energi-effektiv klimaanlægget ved også at sikre, at kanalerne er ordentligt forseglet og isoleret.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com