Hvordan til at vurdere varer & møbler til videresalg

January 16

Hvordan til at vurdere varer & møbler til videresalg

Tv-shows har afsløret hvordan værdifulde skatte kan findes overalt, i mange forskellige forklædninger. Din baseballkort lofted højt i en støvede loftet kan bogstaveligt talt være deres vægt værd i guld. Som antikviteter er alle vrede i disse dage, har mange mennesker indtastet vurdering dille. Du kan faktisk strejke det rige med nogle gamle knickknack. Med nogle know-how bag dig, kan du med held vurdere dine møbler og varer til den rigtige markedspris.

Instruktioner

•Enlist en formel taksator, endnu gøre så kløgtigt. At finde en professionel i antikviteter og høre hendes mening kan belyse værdien af et element. Dog kan nogle vurderingsmænd vride deres analyse i et forsøg på at vende øjnene væk fra hvad kunne faktisk være en værdifuld. Aldrig sælge din vare til en taksator og undgå beskæftiger sig med dem, der ser til at opkræve procenter på hvad de vurdere. Det amerikanske samfund bedømmere og det internationale samfund vurderingsmænd er to organisationer, der kan hjælpe dig med at finde en professionel i nærheden af dig.

•Steer klart af internettet som en kilde til vurdering. En ordentlig analyse af en vare eller møbler kan kun finde sted i person af en ekspert, der fysisk kan se og interagere med stykket. Virtuelle auktionssider er for tilbøjelige til at refleksmæssigt tal i stedet for velovervejede og vidende prissætning.

•Læs troværdig litteratur til at oplyse din dom. Forskning identitet og kategori af din særlig vare eller møbler stykke og hoved til dit lokale bibliotek for de mest autoritative bøger om emnet. Perusing en diskenhed kan hjælpe arm dig med viden om historie, opbygning og detalje - alle vigtige faktorer ved fastsættelsen af en vares værdi.

•Undersøg din vare eller et stykke af møbler med en tættekam specificitet. Notere ned så mange detaljer og idiosynkrasier, som du kan om stykket, og sørg for ikke at overse selv de karakteristika, der synes alt for almindelige til at repræsentere værdi. Finde ud når stykket blev lavet, der gjorde det, hvor og så meget andet grundlæggende oplysninger som muligt. Jo mere intelligent og grundigt du forstår og kan tale om et element, jo tættere du kan nå frem til en solid vurdering figur for det.

•Hold dine vare eller møbler intakt, som det er. Ikke vaske, rengøre, reparere, reupholster eller anden måde ændrer objektet. Dermed kan potentielt skabe ravage med den ultimative værdi for brik. I stedet vente længe efter afslutningen af en adgangsvurdering job før man overvejer eventuelle "forbedringer" til gode.

•Undgå at devaluere beskadigede varer. Bare fordi et stykke er tilhugget, brudt eller slidt ned betyder ikke, det vil nødvendigvis være værd mindre.

•Tag din tid. Farende et stykke til markedet efter en alt for hurtig vurdering kan sommetider betyde, at du ignorerer hvad kunne være en mere værdifuld vare. Høre så mange eksperter som muligt før du forsøger at sælge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com