Hvordan til automatisk udfyldning en Grasshog ukrudt æder

November 30

Grasshog ukrudt æder fra Black og Decker opererer med en automatisk linje fodring system, som automatisk skubber mere linje og beskærer det for dig. Skære linjen, men vil køre fra tid til anden, og vil køre ud endnu mere hurtigt hvis det er brugt i nærheden af slibende overflader som beton eller hegn. Derfor vil erstatter den trimmer linje blive en regelmæssig begivenhed. Heldigvis kan du købe store ruller af trimmer linje at spare på omkostningerne.

Instruktioner

•Tag trimmer fra elektriske forlængerledningen. Vende trimmeren op og ned og tryk på fanerne udgivelse på linje hub dækning. Træk dækslet hub lige ud i hovedet.

•Rengør hub cover og græsslåning hoved med en klud. Sæt den ene ende af linjen, ca ½ tomme, ind i hullet på rullen. Holde linjen inde i hullet og trække resten af linjen gennem slot på rullen.

•Wind linje på spolen i urets retning eller den retning angivet af pilen på spolen. Vind linjen, ensartet og tæt. Vind hele længden af linjen undtagen 6 inches. Indsæt de sidste 6 inches gennem hullet på hovedet.

•Træk på linjen for at holde det stramt omkring spolen samtidig lægge spole tilbage inde i hovedet. Tryk på spolen forsigtigt ind i hovedet og drej den frem og tilbage, indtil det falder på plads. Sæt dækslet til hub tilbage i position og tryk den nedad, indtil den klikker på plads.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com