Hvordan til de-fuzz en Plys tæppe

October 11

Plys tæpper er en blød og hyggelig tilføjelse til dit hjem, især i den lange vintermåneder. Den bløde slags tæppe kan rengøres ligesom alle andre stykke sengetøj; men tæppet kan ende med dækket med lille lint bolde, der er vanskelige at fjerne. Lint bolde, også kendt som pilling, kan bygge op over tid som fuzzy fibrene bliver sammenfiltrede eller som et resultat af friktion med andre stoffer. Uanset årsagen, kan du nemt fjerne grimme fuzz ved hjælp af disse enkle metoder.

Instruktioner

•Sæt tæppe i din tørretumbler med to tennisbolde. Indstille tørretumbler for fnug tør, eller efter rengøring anvisningerne på tag. Tillad tæppe til fnug i 10 minutter. I denne tid, vil tennisbolde hoppe rundt og hjælpe med at banke off enhver løs lint fra tæppet. Fjern tæppe fra tørretumbleren. Brug en fnug rulle eller malertape til at gnide overfladen og fjerne enhver sidesten lint.

•Anvend en håndholdt lint eller stof shaver til at fjerne genstridige fuzz. Denne bekvemme værktøj er udstyret med en lille elektrisk kniv bag en sikkerhed raster, at nedskæringer og fjerner lint fra overfladen af stoffet. Hvis du vil bruge dette værktøj, starte ved at sprede tæppe lint-side op på en flad overflade. Tænd shaveren med den ene hånd, derefter sprede den glat med det andet tæppe. Tryk på shaveren til tæppet og gradvist og forsigtigt flytte det over hele overfladen.

•Anvend en engangs razor hvis du ikke har adgang til en lint shaver. Sprede tæppe lint-side op på en flad overflade. Udjævne tæppet med hånden. Holde din tommelfinger udvidet så vidt muligt fra din pegefinger til at oprette en stram overflade. Hold skraberen i en vinkel - som gør det muligt skimme overfladen i stedet for at skære ned i den. Forsigtigt glide razor langs stoffet mellem tommel- og pegefinger til at barbere fuzz bolde.

•Anvend en pimpsten til at fjerne pilling. Start ved at lægge tæppe ud flad. Placer pimpsten på tæppet, og forsigtigt rulle den over de fuzzy områder. Pas på ved hjælp af pimpsten, så du gør ikke tilfældigt rive nogen huller i tæppet. Anvend ikke pres mens rullende, og ikke trække hårdt når du løfte det tæppe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com