Hvordan til frigive en duft at dræbe bier

December 8

Hvordan til frigive en duft at dræbe bier

Bier er en af de mest nyttige væsener til menneskets eksistens. Deres stadige bestøvning af forskellige planter sikrer udbredelsen af nye planter væsentlige for alt liv på jorden. Selv om disse små insekter holder en integrerende rolle i miljøet, gøre de stadig dårlige naboer. A i nærheden bee koloni kan gøre brug af din baghave næsten umuligt. Muligheden for flere svier er nok til at holde folk indendørs. Heldigvis kan du oprette en simpel bee fælde, der frigiver duft af nektar til at tiltrække og dræbe skadelige bier i nærheden af din ejendom.

Instruktioner

•Tilføj to dele vand og en del hvide sukker til en pot. Sæt gryden over et komfur brænder sæt på medium varme. Rør indtil indholdet blandes. Denne blanding skaber en nektar svarende til hummingbird nektar, kun sødere. Ifølge dufte til alle sæsoner favor bierne nektar med mindst 30 procent sukker niveauer.

•Klippe en 2 liter sodavand flaske i halvdelen med en hobbykniv. Rens begge halvdele med varmt vand og papirservietter.

•Fyld bunden halvdelen af sodavand flaske med blandingen til nektar. Næste, Tilføj en spiseskefuld vaskemidler. Duft af nektar tiltrækker bier og vaskemidlet fungerer som insekticidet.

•Klik toppen halvdelen af sodavand flaske up-side-down og Placer den oven på nederst halvdel. Den øverste halvdel nu ligner en tragt, fører til nektar og vaskemidler placeret i nederst halvdel. Sørg for den øverste halvdel sidder over nektar og ikke dykke. Bierne skal indtaste bunden halvdelen af fælde for maksimal effektivitet.

•Sæt fælden nær arbejdsområde for den højeste bee. Indstille fælden i løbet af natten eller tidligt om morgenen, da bierne har tendens til at være mindre aktive i løbet af denne tid. Dette mindsker chancerne for svier.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com