Hvordan til niveau et 'er forsænket gulv

January 29

Hvordan til niveau et 'er forsænket gulv

Du kan vælge at dekorere rundt et forsænket gulv for at minimere virkningen af remodeling på dit budget. Nivellering af gulv, dog kan være æstetisk ønskeligt eller endda en nødvendighed, især hvis et familiemedlem har en mobilitet forringelse. Med omhyggelig målinger og et vaterpas, kan du tilføje nye gulv bjælker og et undergulv til området sunkne at løfte gulvet og niveau det med resten af rummet.

Instruktioner

•Fjern alle gulvbelægninger på værelset. Også fjerne alle negle eller tæppe tack strips. Feje værelse grundigt for at fjerne støv, snavs og debris.

•Fjern de lodrette stykker af krydsfiner eller bestyrelser, der grænser det sunkne område med et koben.

•Measure højde fra det sunkne område undergulvet til toppen af det øverste område undergulvet. Også måle de eksponerede bjælker og højden af undergulvet i det øverste område. Generelt er disse 2 af 6 bestyrelser og 3/4 eller 1 tommer krydsfiner.

•Measure længde og bredde af det sunkne område. Tilføje 2 fødder til målingerne.

•Kontrollér undergulv i området sunkne. Hvis det er cement, tape en 6 mil plast dampspærre over cement, udvide det så vidt muligt under de eksisterende bjælker.

•Measure afstanden mellem bunden af tværbjælke og undergulvet. Lægge en bord hver 24 inches tværs over det lavere undergulvet, vinkelret på strøer. For eksempel, hvis pladsen er 1 1/2 inches høj, indsætte trykimprægneret 2 x 4 brædder for at bidrage til at støtte de nye strøer. Søm gennem 2 x 4 brædder i en 30-graders vinkel til undergulvet.

•Klippe den nye 2-af-6 gulv bjælker 2 fod længere end den sunkne område. Skub den første bestyrelse 12 inches under den oprindelige hævet gulv, butting det op mod undergulvet og gulv bjælker. Tjek med et vaterpas til at sikre, at den nye tværbjælke er helt vandret. Mens en hjælper holder bestyrelsen på plads, predrill fire 1/4-inch huller gennem de eksisterende tværbjælke og 2 af 6 bestyrelsen. Indsæt de halter bolte, stramme møtrikkerne med en skruenøgle eller socket sæt. Gentag på den modsatte ende af bordet.

•Sæt et nyt gulv tværbjælke på hver af de gamle bjælker, der spænder over den sunkne gulv. Nail strøer til 2 af 4s nedenunder, igen sømning med en 30-graders vinkel på begge sider af tværbjælke.

•Measure og skåret 2 af 6 blokke til at passe mellem de nye strøer. Indsæt en blok over hver 2 x 4 støtte. Hammer søm gennem blokken og i strøer på en 30-graders vinkel.

•Measure og skær 4 af 8 fod plader af krydsfiner til at passe på de nye strøer og blokering. Tegne en perle af byggeri lim på strøer. Placer hvert ark af krydsfiner i sted, trykke tungen ind i rillen af det foregående ark. Skære tunge off det sidste ark af krydsfiner, så det passer perfekt ind i rummet mellem gamle og de nye undergulvet. Skrue krydsfiner til strøer ved hjælp af dæk skruer hver 6 til 8 inches.

•Installer dit valg af tæppe, fliser, laminat eller hårdttræ gulvbelægning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com