Hvordan til niveau et gulv for laminat

December 6

Hvordan til niveau et gulv for laminat

Laminat gulve er et materiale, der er designet til at ligne solid hårdttræ gulvbelægning, men koster kun en brøkdel af prisen. Det er lavet af en harpiks og træ-støv base dækket med et papir øverste lag. Papiret er udskrevet til at ligne ægte træ, derefter toppet med en beskyttende pels. Laminatgulve kan limes ned eller installeret som flydende systemer, som låses sammen ved hjælp af tunge og groove stik. Fordi laminat er typisk tyndere og mindre robust end ægte træ, er det afgørende at du korrekt niveau undergulvet, før du installerer laminat.

Instruktioner

Niveau trægulve

•Nail ned løs gulvbrædder eller krydsfiner. Som gulve er udsat for mund trafik og generelle slid og ælde, kan negle blive løst. Dette giver ofte ordet en ujævn udseende, især hvor flere løs sektioner mødes langs en joint. Tilføje gulvbelægning negle som nødvendigt for at sikre undergulvet, og sænk nogen skruer, der ikke er flugter med overfladen.

•Sand lager høj steder ved hjælp af et bælte sander eller gulv edger. Hver af disse værktøjer kan lejes i de fleste hjem forbedring butikker, og kan bidrage til at gøre dit træ undergulv niveau. Arbejder langsomt, og tjekke gulvet med et niveau, som du arbejder. Omhyggeligt vakuum alle slibning støv og snavs, før du fortsætter med installationen.

•Fyld revner eller store hulrum med træ Kit eller en selvstændig nivellering sammensatte. Brug en blanding designet til træ undergulve. Bland sammensat, som anvist på pakken, så hæld det på de lave steder i gulvet. Bruge en murske at sprede materialet, så lad det tørre, før du fortsætter.

•Tilføj et lag af krydsfiner. Hvis dit gulv er temmelig niveau, men ikke meget flad, et lag af krydsfiner kan selv det ud nok for vellykket laminat installation. Krydsfiner bør blive naglet på plads, og plader bør ikke overlappe.

Nivellering konkrete undergulve

•Grind lager høj steder ved hjælp af en konkret grinder. Dette værktøj skal også bruges til at fjerne tørrede drywall sammensatte, maling eller andre materialer, der påvirker levelness eller fladhed af dit undergulv. Disse maskiner kan lejes i de fleste hjem forbedring butikker.

•Fyld små huller og revner med latex cement. Dette produkt kommer i et rør, og påføres med en caulk pistol. Fyld revner eller brud helt, derefter tørre væk overskydende materiale.

•Level lave steder eller større brud ved hjælp af en selvstændig nivellering sammensatte eller beton lappe blanding. Enten af disse produkter kan købes i hjemmet forbedring eller isenkræmmere, og bør være blandet med vand i forholdet angivet på pakken. Bruge en murske til at anvende disse forbindelser til gulvet, og derefter fordeles jævnt og lade dem tørre.

•Dæk overfladen med et lag af krydsfiner. Dette fungerer godt i tilfælde hvor betonen er forholdsvis jævn, men er præget af et stort antal små revner eller tegn på revner. Brug murværk negle til at sikre krydsfiner plader på plads.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com