Hvordan til opsætning af blomsterbede

August 11

Hvordan til opsætning af blomsterbede

Hvis din have brug for en farverig lift, kan du overveje at implementere et blomsterbed. Et blomsterbed kræver forberedelse, arbejde og engagement, men giver haven et attraktivt knudepunkt. Når blomsterbedet er blevet medtaget i en have, kræver det lidt vedligeholdelse. Før du starter blomsterbede, forberedelse og design er nødvendige for blomsterbede, da der er visse faktorer, der påvirker, hvor godt et blomsterbed overlever i din have.

Instruktioner

•Opret en flower bed design til haven ved at trække din haven design. Design bør angive, hvor du skal plante dine blomsterbede og fremhæve de optimale steder i haven til dem.

•Markér områder på design kort at får fuld solskin, delvis solskin og fuld skygge ved hjælp af overstregningstusch. Gå en tur i din have til at bestemme jordtype i hver af de fremhævede områder. For eksempel gøre en note om jorden er fluffy, sand eller ler.

•Categorize dine blomster til blomsten seng i solskin kategorier. Sætte de blomster, der kræver fuld sollys ind i en kategori, delvis sollys ind i en anden og fuld skygge i et tredjeland. Dette sikrer, at du plante de rigtige blomster i de passende områder med de bedste vækstbetingelser.

•Anvend en hånd rake og hånd pløje for at fjerne ukrudt eller planter, der er i øjeblikket tilplantet, men at du vil fjernes fra blomsterbedet. Dette ikke kun fjerner de planter og ukrudt, men også ilter og berede jorden for planterne.

•Draw kanten af blomsterbed på græsset ved hjælp af græs maling. Dette kan være venstre-over fodbold græs maling, hvis du har det gemt væk.

•Brug skovl til at oprette blomsterbedet. Skubbe skovlen direkte ned langs linjen for at oprette en flot kant. Grave tre til fire inches ned og fjerne græsset og kanter skovlet op, så du har en pænt formede jord seng. Når kanten er gjort og græsset er blevet fjernet fra sengen, bruge hånd plov til at løsne jorden i sengen og forberede plantning.

•Plant det højeste og største blomster først. Disse ofte gå i sengen. Brug en lille skovl til at oprette et hul til blomstens rødder og Placer blomsten i sengen. Dække blomstens rødder med jorden og klappe jorden let.

•Plant de mindre blomster foran de større planter ved hjælp af samme metode som de store blomster.

•Kapacitet blomsterbed når alle blomsterne er blevet plantet. Blomster rødder behøver vand for at overleve i den nye jord. Bruge tags på blomsterne som vejledning for vanding. Mens nogle blomster har brug for masser af vand, behøver andre kun lidt for at overleve.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com