Hvordan til opsætning af forskellige længder af laminatgulve

October 14

Laminat gulve leveres i flere forskellige længder til hver etage kit, som du køber. Dette er fordi du skal være i stand til at lægge kurser af gulve i en forskudt konfiguration, med enderne af brædderne forskydningen fra hinanden mellem kurser, snarere end foring. Dette giver gulvet en tilfældig, naturlige look. Det øger også styrken af gulvet. Ordentlig svimlende gulvbelægning midler være opmærksom på hvad længder af bord du har tilbage i hele projektet.

Instruktioner

•Åbn alle dine pakker af gulvbrædder og arrangere dem i bunker af deres forskellige længder. I de fleste tilfælde vil der være to eller tre standard længder.

•Træk off trim kanterne af gulvet ved hjælp af din hammer og brækjern. Må ikke bryde det som du fjerner den. Sæt den til side. Læg plastik underlag over gulvet, bruge en hobbykniv til at skære hver strimmel til at passe. Lad strimler overlappe hinanden af en tomme eller to.

•Indstil en laminat gulvbræt i den ene ende af ordet, på siden i rummet, hvor du vil starte. Sætte afstandsstykker mellem brættet og væggen, da du lå det.

•Tilslut et andet bord ud i slutningen af den første, trykke det ned i en vinkel indtil det klikker på plads. Gentag, at indstillingen ekstra brædder ende til langs væggen. Intersperse lange og korte bestyrelser i hele kurset. Sætte afstandsstykker mellem hvert bord og væg, som du går. Brug en gering sav til at skære det sidste bord til at passe.

•Vælg den første bestyrelse den anden kursus fra bunker af forskellige længder, picking en der ikke vil komme inden for 6 inches i slutningen af den første bestyrelse af det første kursus. Det betyder ikke noget om i slutningen af den første bestyrelse den anden kursus lander før eller efter slutningen af den første bestyrelse af det første kursus, så længe det er forskudt. Fastgør det på plads ved at trykke på den lange kant af det andet bord sammen med den lange kant af det første kursus.

•Gentag, vælger hver ny bestyrelse af det andet kursus, så enderne af brædderne er forskudt fra enderne af bestyrelserne i det første kursus. Cut den sidste bord af kurset efter behov til at passe.

•Fortsæt, om hver ny kursus i den samme forskudt mode, at vælge bestyrelserne, så de er mindst 6 inches forskudt fra den tidligere kursus. Vurdere bunker af bestyrelser, som du går, og prøv at skifte bruger de forskellige længder jævnt, så du ikke løber tør for én længde før de andre. Skære i slutningen bestyrelsen for hvert kursus på gering sav, efter behov.

•Work din vej tværs over hele gulvet, svimlende enderne hele vejen. Bruge en tabel saw for at skære stolperne i den sidste kursus langs deres længder så de passer til langs den sidste mur, med ½ tomme plads der.

•Nail trim ryggen på plads, ved hjælp af din trim søm og hammer. Trim vil skjule huller langs væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com