Hvordan til opsætning af laminatgulve

June 5

Laminat gulve er en populær erstatning for massive trægulve. Dette er fordi det kan være billigere, mere holdbare og lettere at installere. Processen er forskellig fra installation af trægulve, som kræver du at nagle det. Med laminat, du blot lægge gulve og skub det på plads. Det er ikke fysisk knyttet til subflooring, hvilket gør det meget nemmere at erstatte, hvis et stykke bliver beskadiget.

Instruktioner

• Lad gulvbelægning sidde i dit hus i mindst 2 dage før du installerer den. Det kan udvide eller kontrakt lidt på grund af luftfugtigheden. Det er bedst at lade dette ske, før det er lagt ud, så der er ikke noget problem med ændringer i fit senere. Trække op nogen eksisterende gulvbelægning og lappe enhver kratere med udjævning sammensatte. Fjerne baseboard og lister, så du kan lægge gulvet flush mod væggen. Holde negle med disse stykker for nem geninstallation bagefter.

•Drej ud underlag. Hvis du har brug for mere end ét ark, støder dem sammen uden overlapning. Tape dem sammen med gaffatape.

•Pick en væg for at starte på og lægge dit første sæt plader med groove side af hvert bord står over for muren. Læg ikke bestyrelsen flush mod væggen. Forlade omkring 1/4 tommer, i tilfælde af de udvide lidt i fremtiden. Hvis du ikke gør det, kunne de glider ud af sted.

•Lay ud flere rækker, skiftevis en helpension med en tredjedel og to tredjedele boards efter behov til korrekt udfylde din plads. Knytte bestyrelser til hinanden ved klipning notch af den nye bestyrelse ind i rillen på den, du knyttet til. Hvis det er nødvendigt, tryk med en hammer for at sikre forbindelsen. For at skære stykker til at passe langs væggen eller omkring hjørner, brug din sav, skære med den gode side af brættet vender nedad. Før du skærer, måle med et stykke papir til at bestemme den størrelse du har brug for. Derefter markere om bord med en blyant og lineal.

•Sørg for at se, at alle gulve er sikkert på plads. Derefter vedhæfte din sokler og støbning.

Tips & advarsler

  • Købe lidt flere gulvbelægning end du tror, du har brug for. Forskellige partier kan variere i farve, selv om de er lavet på samme fabrik.
  • Vær forsigtig, når hamrede ned genstridige stykker af gulve. Hvis du bruger for meget pres det kunne knæk eller splinter. Aldrig tillægge baseboards gulvbelægning. Altid søm dem til væggen i stedet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com