Hvordan til opsætning af spær i 19,2 Inches

March 2

Hvordan til opsætning af spær i 19,2 Inches

Tag spær tillade forfattere til at fuldføre et tag, hurtigere og mere effektivt end at bruge spær; da spær er bygget på en fabrik og leveres komplet til støbested, kræver deres installation færre arbejdstagere. Bygherrer sted normalt spær hver 24 inches, men mindre intervaller, såsom 19,2 inches, er acceptabel. Nøglen til tag framing med spær, som med alle konstruktion, er at tage nøjagtige målinger før markedsføring og sømning af spær på plads.

Instruktioner

•Measure 19,2 inches langs øverst plade (øverste bestyrelse en vægsektion) fra den forreste kant af huset og markere punktet. Fortsætte markedsføring mærker hver 19,2 inches, indtil du når den bageste kant af huset.

•Øge ene ende bandagist og toenail negle (i en 45 graders vinkel) det flugter med udgangen af front uden mur. Negle i enderne af flere 2 x 4 afstivning bestyrelser til den første bandagist, og køre de andre ender til jorden på ca 45 til 60 graders vinkler: afstivning boards yder støtte indtil tagsystem er fuldført.

•Stack den anden spær mod først. Gang den anden ende truss til anden enden af bygningen, toenail det på plads på bageste uden mur og bered det med 2 af 4s.

•Indstil spær på mærkerne og søm dem på plads. Søm 1 af 4 afstivning strimler på tværs af de øverste akkorder (boards kører fra tag toppen til bygningens udvendige vægge) efter du har indstillet 4 spær: de afstivning strips skal køre vinkelret i forhold til og langs de øverste akkorder, og et søm, skal føres gennem afstivning og ind hver truss. Fortsæt med indstilling og sømning spær hver 19,2 inches, indtil de er alle indstillet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com