Hvordan til opsætning af værktøjer i træværk

August 10

Hvordan til opsætning af værktøjer i træværk

Når udstikker værktøjer i en butik for træværk, hjælper det for at tænke gennem processen med at skabe i træ. Mens hver stil af træværk har sine egne teknikker, er der nogle overordnede trin i processen, der forbliver sande i næsten alle tilfælde. Ved at lægge dine værktøjer på en måde, der gør det nemt at bære et projekt igennem fra rå tømmer til færdige møbler, kan du spare tid og gøre den bedste brug af plads.

Instruktioner

•Draw en plantegning af din arbejdsplads på millimeterpapir. Trække det til en 1-tommer-per-fods skala, således at det er stor nok til at se klart. Lav en udskæring fra papir af hver stor værktøj, så tæt på som muligt. Omfatte døre og vinduer samt andre permanente funktioner af rummet. Skabe stykker for arbejde bænke og træ reoler så godt. Læg de mock værktøjer på dette kort før du flytter dem rundt i butikken for at spare tid.

•Sæt motorsave, såsom gering og tabellen save, nær den største indgang og træ bin, vil du tage dine materialer til at skabe dele. Den første fase i næsten hvert træværk projekt er skåret ud. Værktøjer som en drejebænk kan også drage fordel af at være i nærheden af materielle leverancer. Indstille disse værktøjer til at supplere hinanden uden forårsager trafikale problemer for hinanden. Sørg for, at hver har tilstrækkelig plads til materialehåndtering, nok lys til at arbejde sikkert og en elektrisk forsyning, som ikke kræver brug af forlængerledninger.

•Indstil op fræsning værktøjer såsom Boremaskinen, shaper høvl eller joiner næste. Placer dem inden for nem adgang til pladskrævende dele fra tabel saw. Igen, Sørg for der er masser af plads til materialehåndtering, tilstrækkelig lys og et sted at tilslutte er afgørende. Gennemtænke hvordan du arbejder oftest. Høvl kan fodre Save, fræser eller Boremaskinen, mens shaperen sandsynligvis kommer før Boremaskinen i de fleste processer. Designe layout, så et stykke kan flyde uden transporteres her til frem og tilbage igen.

•Overflade værktøjer skal grupperes sammen. Slibning er typisk en af de sidste processer i de fleste projekter. Denne fase er også, hvor de fleste hånd arbejde kommer. Opsætning af en bænk eller stande, der vil støtte i finpudsning, fastspænding og endelige bearbejdning for ting som dyvler eller andre led.

•Anbring dit pletten og maling udstyr i et hjørne, hvis muligt. I nærheden af ventilation er bedst, og i et space kan der være isoleret af draperinger plastfolie eller lignende for følsomme finish arbejde, måske blive skæmmet af saw støv. Kontroller, der er tilstrækkelig trafik til at fjerne afsluttede projekter fra butikken uden at rive ned værktøjer hver gang du er færdig med et nyt stykke.

•Flyt stykker så mange gange som nødvendigt for at få en lay out du kan lide. Konfigurere værktøjer planmæssigt gulv. Hvis noget synes ude af trit, foretage justeringer på mock planen først at spare din tid og din ryg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com