Hvordan til permanent slippe af grimme egern fra din værftet og loftsrum

August 16

Diffusering og derefter fjerne disse fuzzy-tailed rotter fra din værftet og loftsrum er kun en midlertidig løsning på problemet med razzia pecan træer, tygges op elektriske ledninger, og alle de andre gener og sundhedsrisici disse plager bringe, ubudne, til din ejendom. Her er hvordan til permanent slippe af med de små gnavere.

Instruktioner

•Den sommer og tidlige falder er de bedste tidspunkter til at fælde egern i din værftet--, før de har tid til at overføre til dit loftsrum og oprette en vinter reden. Du skal sætte din fælde i en praktisk (til egern) sted i din værftet, madding med Afskallede majs, nødder eller endda kattefoder.

•Når du har trap placeret, det er en enkel sag at kigge på det hver dag eller to til at se, hvad du har fanget. Ikke være skuffet, hvis du synes du har fanget den lejlighedsvise possum eller racoon, men ved hjælp af de mindre fælder vil normalt begrænse de type og størrelse critters du fange. Hvis du får en unge possum, racoon eller andre varmint, gælder de samme trin for at slippe af med dem, som den gør for egern.

•Når du finde et egern i din fælde, den første ting du skal gøre er fylde din skraldespand med vand nok til at fordybe den hele fælde i det. Nogle læder handsker for at holde fra at få bidt eller ridset af critter, bære fælde med egernet i det for vandfyldt papirkurven, og lavere fælden, egern og alle i vandet. Det tager kun et minut eller to til at drukne og dræbe egernet så du bortskaffer resterne, nulstille fælden og gå videre til at udrydde den resterende del af angreb.

Jeg gentager: fange disse skadedyr, og trække dem væk fra din ejendom er kun en midlertidig løsning. Hvis du ikke må dræbe dem direkte, vil de vende tilbage til din ejendom, og du vil blive overrasket over mængden af monetære skader de kan gøre til dit hjem.

Denne metode virker, og jeg har været at bevise det i over seks år. Omkostningerne ved fælden er blevet inddrevet i min pecan afgrøde alene. Ikke for at nævne freden i sindet at vide min elektriske ledninger ikke vil være strippet af dens isolering og nuværende fare en brand i mit hjem.

Tips & advarsler

  • ALTID BÆRE LÆDERHANDSKER VED HÅNDTERING AF FÆLDEN MED EN LEVENDE CRITTER I DET. For din egen sikkerhed, forsøg ikke at flytte en fælde withoug håndbeskyttelse.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com