Hvordan til permanent slippe af med kakerlakker

January 29

Hvordan til permanent slippe af med kakerlakker

Kakerlakker er bredt foragtet for deres frodig natur og sygdom informationsbærende kapacitet. Et enkelt æg kapsel lagt af en kvinde holder så mange som 50 æg, og hun kan lægge op til 30 kapsler i sin levetid, efter at få slippe af kakerlakker. De er også hurtige, stand til at dække op til 50 gange deres længde i så lidt som en anden, hvilket gør dem udfordrende at dræbe. At slippe af med kakerlakker permanent betyder ødelægge dem du har, og gøre dit hjem ugæstfri til fremtidige kakerlak gæster.

Instruktioner

•Rengør dit hjem fra top til bund, støvsugning op alle beviser for roaches (de kan lide at spise deres egne poo i tider med hungersnød) og hver eneste krumme af levnedsmidler. Få i krinkelkroge af alle rum, men lægger særlig vægt på værelser hvor mad er tilberedt eller forbrugt. Rydde op i alle stående vand, alle spor af foder til selskabsdyr, og endda stumper af pap og papir. En skalle vil spise noget, i mangel af egentlige mad.

•Find roach gangbroer. Disse henvise dig til hvad roaches ringer hoveddøren. Kigge efter bittesmå åbninger langs gulvbrædder og fodpaneler og bag eller inde i skabene eller apparater, ofte præget af skalle ekskrementer og brun roach slim. Forsegle åbninger med caulk, hvis du kan finde dem.

•Støvposens, agn og spray. Gift er nogle gange din sidste udvej. Hvis borsyre pulver til venstre langs alle roach gangbroer du opdaget tidligere undlader at gøre tricket, prøv roach lokkemad eller fælder og insekticid sprays udpeget til roaches.

Tips & advarsler

  • Hvis du er på udkig efter en all-naturlige permanent løsning til en skalle angreb, købe nogle pet geckos. Disse små firben feed rigeligt på almindelige stammer af kakerlakker og udrydde gerne dem fra dit hjem.
  • Nogle gange er den eneste løsning på en skalle angreb at hyre en professionel. Hvis du stadig har roaches efter selvbehandling, kalde bug manden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com