Hvordan til sikkert gemme Pool kemikalier i hjemmet

September 18

Hvordan til sikkert gemme Pool kemikalier i hjemmet

Pool rengøring kemikalier er meget svingende. De indeholder iltningsmidler og ætsende stoffer, der reagerer voldsomt og kan forbrænde eller release giftige klor gas når kombineret med andre materialer. For at forhindre dette i at ske, skal du gemme disse kemikalier omhyggeligt når du ikke bruger dem. Så længe du beskytte dem fra andre kemikalier, varme og vand, bør de være sikre til at holde i nærheden af dit hjem.

Instruktioner

•Opbevar pool kemikalier i et køligt, tørt sted direkte sollys og utilgængeligt for børn eller kæledyr. Opbevar ikke ilte og syrer ved siden af hinanden; opbevare dem på separate hylder. Opbevar ikke ilte og ætsende stoffer ved siden af hinanden. Gemme væsker under pulvere, og gemme solid væsker under pulvere og faste stoffer. Aldrig gemme enhver pool kemikalier over niveauet af dit hoved, hvor de kunne falde og åbne.

•Hold pool kemikalier i deres oprindelige beholdere og holde disse beholdere lukket tæt når de er ikke i brug.

•Opbevar pool kemikalier fra benzin, fedt, terpentin, maling, fortynder, flise rengøringsmidler, gødning, herbicider, algedræbende eller brændbare stoffer. Hvis du gemmer din pool kemikalier i et lille værelse eller en stald, bør de ikke dele det med nogen af de ovennævnte materialer.

•Hold kemikalier fra fugt. Opbevar ikke våd scoops i den kemiske container.

Tips & advarsler

  • Pool kemiske beholdere må ikke genbruges. Vask dem grundigt, og kaste dem i genanvendelse bin.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com