Hvordan til tætning sømme på en gummi tag

February 26

Ethylen propylen Dien monomer (EPDM) gummi fungerer ofte som et effektivt alternativ til traditionel tagdækning metoder på grund af dens holdbarhed, UV modstand og enkel installation. Du vil finde dette letvægts materiale let at arbejde med og vedligeholde. Seam fejl angive aging gummi; fordi EPDM gummi bør give et tag med maksimal isolering, er det vigtigste skridt til at installere en gummi tag forsegling sømmene. Anvend EPDM dobbeltsidet seam tape til alle overlappende sømme at skabe de stærkeste bond muligt.

Instruktioner

•Klap tilbage det øverste ark af EPDM at afdække området søm. Brug en klud eller et håndklæde og varmt vand til at tørre væk eventuelle rester, støv eller snavs.

•Applicer sømmen tape af ruller det langs længden af sømmen med den klæbende side ned. Brug moderat pres til at indstillet båndet på plads for at undgå fældefangst luft nedenunder.

•Klap det øverste lag af gummi over seam tape på side med release paper. Som du når under gummi til at fjerne papiret, Tryk ned på gummi langs toppen af sømmen at obligation det på båndet. Dette vil forhindre rynker fra formning på sømmen.

•Anvend en hånd roller til at udjævne gummi langs hele længden af sømmen for forstærkning. Du vil derefter have held forseglet sømmene på din gummi tag.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com