Hvordan til tilså græsfrø efter anvender ukrudtsbekæmpelse

April 10

Hvordan til tilså græsfrø efter anvender ukrudtsbekæmpelse

Nogle gange skal du spray eller drys nogle form for ukrudtsbekæmpelse over din græsplæne til at slippe af med den grimme vegetation. Hvis du har store pletter af ukrudt, forårsager dette bare pletter i græsplænen, der kan ofte ser så slemt eller værre end ukrudt. For at afhjælpe dette frø over græsplænen efter ukrudtsmiddel gør sit arbejde.

Instruktioner

•Læs pakke på dit ukrudtsmiddel at se hvis du skal vente, før over såning. Pre emergent herbicider påvirker ikke de fleste græsser, og frøene sået kan undertiden lidt hurtigere, efter herbicidet anvendelse. I mange tilfælde dog ukrudtsmidler har brug for flere programmer, så vente et par uger ikke er en dårlig idé alligevel. Der er ingen grund til at over frø hvis du tilføje flere ukrudtsmiddel, så rive op af død vegetation. Non-pre-emergents kan kræve så mange som seks uger før over såning.

•Rake op døde ukrudt samt eventuelle døde græs eller rødder.

•Look på græs frø posen til at bestemme den krævede mængde frø for over såning baseret på størrelsen af din værftet. Hvis du er usikker på størrelsen, måle længden og bredden, så ganger tallene sammen for at få firkant feet. Hvis pakken angiver beløb i værfter, opdele antallet af tre at få yards.

•Fyld sprederen med ikke mere end halvdelen af krævede frø. Gå over græsplænen at trykke sprederen foran dig. Gang i rækker frem og tilbage. Når først gennemstegt, fylde sprederen med resten af frøene og gå i rækker vinkelret i forhold til den tidligere retning.

•Sprinkle muld over frø med dine hænder. Frø vokse bedst hvis dækket med en fjerdedel tomme af jord.

•Kapacitet værftet dagligt indtil græsset begynder at vokse. Når du ser væksten, reducere vanding til to gange om ugen med ikke mere end 1-2 inches vand pr. uge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com