Hvordan trimme min bambus uden at dræbe det?

June 13

Hvordan trimme min bambus uden at dræbe det?

Bambus er en græs-lignende plante, der vokser i høje Stokke og er opdelt i sammenklumpning og kører sorter. De bruges til at dekorere landskaber og skabe naturlige hegn til personlige formål. En af de vigtigste dele af voksende bambus beskæring det. Alle bambus toppe kan beskæres til kontrol højde eller tæthed. Beskære ikke bambus planter, indtil de har været i jorden i mindst tre til fem år.

Instruktioner

•Strømforbrug i standby tilbage og ser på den samlede grove af bambus til at identificere enhver stokke, der er gul eller brun hele vejen til jorden. Disse Stokke er døde og skal skæres på jordoverfladen ved hjælp af en beskæring sav eller enhver anden form for hånd sav.

•Undersøg resten af grove og identificere eventuelle stokke, der har kun delvis gule eller brune pletter nær i toppen af Stokke. Trace beskadiget Stokke tilbage til, hvor der er sund grøn farve. Derefter gå lidt længere indtil du finder en knude, som er den hævet ring omkring ydersiden af sukkerrør. Skære sukkerrør off 1/4 tomme over noden med en beskæring sav.

•Look på det omgivende landskab til at bestemme, hvis bambus er begyndt at vokse uden for det ønskede område. Hvis ja, så skær 1/3 af de ydre Stokke på jordoverfladen ved hjælp af en beskæring.

•Look på siderne af hvert spanskrør til at se om der er nogen horisontale lemmer, der overhængende gangbroer, rørende bygninger, eller simpelthen er for lang og synes malplaceret. Skær nogen af disse lemmer off flugter med lodret cane bruger håndsakse for tynde lemmer og bruge beskæring så for de tykkere.

Tips & advarsler

  • Du kan beskære bambus enhver tid af året undtagen når nye skud er på vej fra Stokke.
  • For at permanent stoppe lodret væksten af bambus, simpelthen top dem ved at afskære alle Stokke på samme højde ved hjælp af saven. Dette producerer en flush af ny vækst på siderne og skaber en tykkere grove.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com