Hvordan udenfor lys tændt af bevægelse arbejde?

November 23

Formål

Motion opdage lys giver sikkerhed ved lysende område i svar til bevægelse. Mens dette i sig selv ikke aktivere en alarm eller diffusere en ubuden gæst, giver det nogen potentiel indbrudstyv eller voldsmand den følelse at de bliver overvåget.

Typer

Der er to grundlæggende måder at bevægelsesføler opdage systemer funktion. Aktive systemer et signal: lys-, lyd- eller radardiagram. Når signalet afbrydes på sin hjemrejse til sin kilde, er bevægelse opsnappet. Disse bevægelsesdetektering systemer anvendes typisk i tyverialarmer.

Passive detektionssystemer fungerer ved at reagere på ændringer i infrarød energi, som er en form for lys af levende væsener. De kaldes "passiv", fordi de ikke sende et signal ud, men snarere registrere variationer.

Funktion

De fleste motion-afsløring lights bruge en passive detektionssystem. Sensor indbygget i lampen sanser infrarød energi på et område omkring 93 grader F, en temperatur nogenlunde svarer til, at den menneskelige krop.

Motion-afsløring lights reagerer ikke på en stationær person, fordi de er designet til at opfange hurtige ændringer i temperatur. Generelt sensoren er placeret under én eller flere sikkerhed lys, men ekstra lys kan også grupperes for at operere fra den samme sensor.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com