Hvordan udskifter jeg badeværelse forfængelighed armatur?

June 9

Udskiftning af badeværelse forfængelighed armaturet kan bemærkelsesværdigt forbedre det generelle udseende af dit badeværelse. Mange gange i løbet af en remodel, vil simpelthen erstatter den forfængelighed og armatur gøre lokalet vil se helt anderledes. Når det kommer til at erstatte den lampen, kan den gennemsnitlige gør-det-selv fuldføre projektet i mindre end 30 minutter, da ledninger er allerede på plads. Dette betyder, at den hårde del er at vælge en af de mange forskellige stilarter, der er tilgængelige.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til kredsløbet du vil arbejder på på boksen breaker. Sørg for at markere breaker, så ingen bliver det, mens du arbejder på kredsløbet. Fjern den eksisterende armatur fra væggen ved at dreje fra de selvlåsende møtrik med fingrene. Fjerne wire nødder fra armaturet ved at dreje dem imod uret.

•Indstil armatur til side. Strimler væk isolering på ledningerne til at give dig selv nok til at arbejde med, om nødvendigt ved hjælp af wire strippere. Fjerne monteringsbeslag til det eksisterende armatur med en skruetrækker. Indført den nye monteringsbeslag og markere placeringen af skruehullerne på væggen med en markør.

•Drill huller til de nye montering beslag ved hjælp af boret og små borehoved. Lave huller kun stor nok, så du kan skubbe skrue ankre ind i væggen. Indsæt skrue ankre i væggen. Placer den nye monteringsbeslag på væggen og installere skruerne med en skruetrækker.

•Tilslut ledninger til den nye armatur. Sort er varm og hvid er neutral. Du skal oprette forbindelse til jordledningen til den tilgængelige plads til det på rammen ved hjælp af en skruetrækker. Tillægger de udsatte ledninger wire nødder og vride dem på ved at dreje den med uret. Montere den nye armatur på monteringsholderen og vride de sikre nødder på side stram.

•Drej magt tilbage på banen. Tænd for lampen til at teste det.

Tips & advarsler

  • Forsøg aldrig at installere en ny lampen uden første at slukke magt på boksen breaker.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com