Hvordan udvide en grus indkørsel?

December 3

Grus indkørsler er ideelle til visse boliger, så de undgår vedligeholdelse af rengøring, påfyldning revner og huller eller dræbe ukrudt, der vokser ud af sten, cement og fortovet indkørsler. De er nemme at glatte ud, føje til og trække fra og de er endda ret nemt at udvide, hvis det er nødvendigt at gøre dette. Udvide en grus indkørsel er lignende til at bygge en i første omgang.

Udvidelse præparater

Beslut dig for hvor meget du ønsker at udvide du grus indkørsel på hver side. Når du har målt, off, mark off med streng eller spray maling den afstand, du ønsker at bygge indkørsel ud til og grave hele området i en seks tommer til otte tomme dyb grøft, at fjerne alle planter, sten og rødder, at du støder på. Spraye nogle gift på området for at sikre, at vegetationen ikke kommer tilbage er nok en god idé så godt. Hvis der er ujævn pletter af jord, som du støder på i den voksende proces, selv områder ud med nogle af snavs du fjernet.

Indkørsel grænse

Afhængigt af hvad du har brugt til border indkørsel før, kan materialet sandsynligvis bruges igen, bare flyttet til kanterne af de ny indkørsel dimensioner. Nogle mennesker bruger lange strimler af stål kant med pigge, der kan udnyttes i jorden. Andre bruger stor sten for at line indkørsel kanter. Begge er levedygtige muligheder og lige så koste effektivt. Stenene kan bevæge sig en smule med regn eller nogen kørsel over dem; stål træbeklædningen vil ikke flytte i vejret, men kan være bøjet ned, hvis nogen drev over det. Det hele afhænger af det udseende, du ønsker for din grus indkørsel.

Grus

Nu, du gravet og renset din grøft og fastlagt grænserne, hæld din grus i grøften. Der bør være nok af det så at det er endda med grus tilbage i den gamle indkørsel. Alt dette grus vil blive presset ned af folk kører eller går over det, så udfylder et areal til toppen af sten eller stål kant er en god idé, da det kun vil gå lavere med regelmæssig brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com