Hvordan undgår jeg at Buckling på laminatgulve

March 15

Hvordan undgår jeg at Buckling på laminatgulve

Laminatgulve består af syntetiske materialer, der giver udseendet af trægulve og er et billigt alternativ til trægulve. På grund af de syntetiske materialer i Gulvbelægning er laminat gulve meget modtagelige for buckling hvis udsættes for fugt i længere perioder. Gulvet buckling opstår når fugt forårsager gulvbrædderne til at udvide, som løfter fra undergulvet, og forårsager en ujævn overflade over tid. Forhindre gulvet buckling med ordentlig rengøring der minimerer udsættelse for vand.

Instruktioner

•Aftør op mindre spild på gulvet straks med en blød, fnugfri klud til at nedsætte vandoptagelse. Undgå at bruge slibende klude, da de nemt kan ridse overfladen af laminatgulvet.

•Sweep støv og snavs fra gulvet med en kost, eller brug en støvsuger, der ikke har en tæppebanker bar til at rengøre gulvet. Tæppebanker baren har tendens til at ridse gulvet, som det trækker mod overfladen under renseprocessen.

•Dampen en moppe med varmt vand og klem ud overskydende fugt. MOP gulvet i en cirkulær bevægelse at forhindre striber.

•Aftør ned på gulvet med renseklud umiddelbart efter opsamlingsoverførsel gulvet for at fjerne overskydende fugt.

•Dæk gulvet med en gummi eller tæppebelagt mat nær indgangen til dit hjem for at reducere eksponeringen for vand under regnfulde dage. Tage skoene før indtastning af dit hjem til at holde vand eksponering.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com