Hvordan undgår jeg at Efflorescence når fugning

June 8

Opblomstring er et fælles problem i murede vægge og porcelæn eller keramiske fliser anlæg, der stammer fra forkert blanding og anvendelsen af injektionsmørtel. Opblomstring er en hvid, pulverformige stof, at resultaterne når salte og andre små mineraler af injektionsmørtel bygge og spredt ud over overfladen. For at forhindre denne marring forekomst, kan du tage nogle skridt i løbet af blanding og anvende injektionsmørtel.

Instruktioner

•Læs og følge alle dine thinset eller mastic produkt tørring tid anbefalinger. Disse fliser klæbemidler kræver mindst 24 timer at tørre helt, og overskydende fugt i limen kan forværre senere opblomstring. Ikke begynde at anvende injektionsmørtel, indtil limen er helt tørt.

•Mix en fuld pose af fuger på én gang. Måling af delvis tasker og forsøger at beregne vandet behov kan alvorligt komplicerer projektet og føre til overskydende vand i injektionsmørtel, som hjælper med at fremstille opblomstring. Følg anvisningerne på posen til at sikre, at du bruger den rigtige mængde af vand til posen.

•Mix injektionsmørtel med kun flaske eller filtreret vand. Postevand, der indeholder mineralforekomster vil forværre opblomstring.

•Applicer injektionsmørtel kun i temperaturer over 50 grader Fahrenheit, og helst mellem 65 og 75 grader Fahrenheit. Lavere temperaturer føre til langsommere hærdning, som giver mere fugt og mineraler til at sive ud.

•Kontrollér injektionsmørtel led for fugt før anvendelse. De skal være helt tør. Vent, indtil leddene er tørre om nødvendigt; overskydende fugt vil skubbe ud mineraler, fører til opblomstring.

•Applicer injektionsmørtel med cementmørtel taske hvis du arbejder på en overflade, udstenede, uglaseret eller ru fliser. Dette vil sikre, at du får injektionsmørtel kun i leddene, stedet for at lade overskydende på flise overflader.

•Rengør udstenede, uglaserede tekstureret flise overflader efter injektionsmørtel ansøgning med en release agent eller sealer at fjerne overskydende fugemasse, der vil bidrage til opblomstring.

•Wait mindst 72 timer til injektionsmørtel til at tørre helt, før udsætter overflade til enhver type af fugt. Uhærdet fugemasse vil absorbere fugt, som vil hjælpe med at få mineralerne ud af injektionsmørtel og på overfladen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com