Hvordan vælger den bedste gryder og pander til keramisk Cooktops

October 29

En keramisk kogeplade er smukke og dyrt. Hvis du er heldig at have en, er den sidste ting du ønsker at gøre at skade kogepladen eller eksplodere en pot eller panorere på det. Uanset hvilken type af køkkengrej du vælger aldrig forlade tomme gryder på en varm overflade.

Instruktioner

Forpakket gryder og pander, der svarer til størrelsen på din brændere. Måle størrelsen af varmelegemer på din kogeplade ved udskiftning af nuværende gryder og pander eller købe for første gang. Må ikke købe nogen gryder, der strækker sig mere end en tomme ud over kanten af varmelegemet. Mange keramiske cooktops har to store brændere, som kan rumme store eller små krukker, og derefter to mindre brændere.

•Vælg pander med flad bund og lige sider. Pander skal have flad bund, så varme er ensartet, som du er madlavning. Ved hjælp af en gryde uden en flad bund på en keramisk kogeplade kan øge tilberedningstid med så meget som 30 procent. Undgå pander med rillet bunde, som dette skaber ujævn opvarmning og brænder nogle dele af mad mens undercooking andre.

•Kontrollér sikker på bunden af dine gryder er glat og ubeskadiget. Hvis bunden er blevet ridset eller bulet, maden kan ikke lave mad ordentligt. Også, kan du ridse overfladen af dine glas kogeplade. Erstatte enhver skæv, bulet eller ridset gryder straks.

•Undgå at bruge glas på en keramisk kogeplade overflade som det kan varme op for hurtigt og splintre. Glas potter kan ikke modstå høje heats og glas cooktops tendens til at varme op hurtigt. Brug ikke kobbermaterialer. Kobber kan også varmes hurtigt op og faktisk smelte og ødelægge din kogeplade overflade ved smeltning på glasset. Undgå letvægts gryder og pander. Mellem- og sværvægt pander er bedst til madlavning på en keramisk kogeplade.

•Vælg køkkengrej foretages fra de rigtige materialer. Aluminium og rustfrit stål køkkengrej er favoritter i mange keramisk kogeplade ejere og er anbefalet af apparat producenter. Disse pander varme hurtigt og jævnt. Læs specifikationerne på boksen eller etiketter af enhver Kkkenudstyr, før du køber den. Det bør klart om køkkengrej er egnet til en keramisk glas kogeplade.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com