Hvordan vælger den bedste vindue behandling for karnapper

May 18

Glarmestre bringe stil og varme til dit hjem. At vælge de rigtige behandlinger til din windows kan overvælde boligejere, og de mange stilarter, farver og tekstiler komplicere beslutningen. Udfordringen øger når de står med vinduer ud til bugten. Formen og størrelsen af karnapper kan stoppe selv de mest erfarne dekoratør i hendes spor. Ingen grund til at bekymre dig om, du kan finde den rigtige vindue behandling for din karnapper. Blot følge et par enkle trin.

Instruktioner

•Decide hvor mange facetter har brug for behandling. For eksempel, mange karnapper har tre facetter, og nogle har fem eller flere. Karnap behandlinger som gardin kits kommer ofte i sæt af tre eller fem, men hvis din karnap har mere, måske du skal købe behandlingerne individuelt.

•Prøv at vælge en behandling, der supplerer "karnap-effekt". For eksempel udvide karnapper et værelse. De skaber en større føler, men de skaber også en usædvanlig opfattelse kan virke beroligende eller opløftende. Dette er den "karnap virkning." Nogle karnap behandlinger, der fylder rummet med gardiner eller persienner kan ødelægge denne effekt og faktisk gøre rummet føler mindre eller rodet.

•Sammenligning priser, og sørg for, at behandlingen passer til dit budget. Priser for karnap behandlinger interval pr stykke fra $8-$25 for gardinstænger. Blinds kan koste $10 til $60 eller endnu mere i nogle tilfælde. Flere gardiner, alt efter om de er bomuld, silke eller satin kan variere fra $25 til $250.

•Indstil niveauet af translucence, du har brug for. Mørkere eller mere uigennemsigtige gardiner eller persienner lukke området karnap og gøre rummet synes mindre. Gennemskinnelige gardiner eller to-lags gardiner, der har en tyk ydre gardin og en tynd, næsten frilly inderste lag, kan beskyttelse af personlige oplysninger, men tillader naturligt lys i og vedligeholde åben fornemmelsen af rummet.

•Prøv at løst matche karnap behandling med resten af dit indretning. For eksempel bør din karnap værelse har sin egen føler. Uanset om du foretrækker en strand-stil rattan sæt blinds, en blød, blå, bomuld egnet til et sommerhus eller en engelsk stil behandling fuld af royal røde og lilla og guld, prøv at vælge en, der supplerer din eksisterende indretning men en, der også giver karnap værelse sin egen særskilte føler. Om du bruger plads til læsning eller spisning eller blot slappe af, Vælg et vindue behandling stil at hjælper sæt karnappen værelses fra hinanden.

•Sammenligning materialer og vælge en, der bedst passer til dine behov. Karnap behandlinger kommer i en række forskellige materialer. Cottons kan virke blød, elegant og nede på jorden. Satin har en naturlig glans til det. Blinds er funktionel og nem at støv, og de giver en mere moderne føler til et værelse. Fuld-gardin behandlinger kan synes hyggelig. Metal gardinstænger skabe et anderledes udseende af plast. Forhængsringe kan også oprette en særskilt udseende. Endelig færdig gardinstang tips udseendet. Poleret metal, alderen træ eller holdbart plast udtrykker forskellige stemninger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com