Hvordan vælger jeg de rigtige bærbare generatorer?

May 21

Hvordan vælger jeg de rigtige bærbare generatorer?

Ingen kan lide at være uden elektrisk strøm under en strømafbrydelse. Det er derfor flere boligejere køber en bærbar elektrisk generator for deres hjem. Desværre, mange boligejere køber en elektrisk generator designet til magten apparater af en autocamper. Disse generatorer simpelthen ikke er stor nok til at forsyne selv minimale magt behov for et hjem. Hvis du ved, hvad dine behov er, før du køber ind for en transportabel generator, bør du finde en til at levere din nødsituation elektriske behov.

Instruktioner

•Tag en opgørelse af apparatet du vil være i stand til at køre på den bærbare elektriske generator. Hvert enkelt apparat burde liste watt på sin frontplade eller elektriske data plade. Hvis apparatet viser en start up-watt, der er højere end den operationelle watt, bruges det højere nummer i dine beregninger. Alt det nødvendige til at drive din kerne apparater effekt. Kigge efter en bærbar generator, der har lidt mere magt end hvad du har brug for.

•Locate et plan spot tæt nok til hus at indstille din bærbare generator, når det er i drift. Da ikke du sandsynligvis vil forlade det udenfor året rundt, kigge efter en elektrisk generator med hjul og håndtag, der gør det muligt at flytte generator let. Dette er ikke et stort problem for mindre generatorer, men større virksomheder kan være temmelig tung.

•Vælg en bærbar elektrisk generator, som du kan tilslutte dit hus elektriske system. Mens du kan køre en heavy-duty forlængerledning fra apparatet til generator for enhver model for el-generator, er der tillader dig at sætte i husets elektriske system en sikrere model. Det kræver installation af en overførsel skifte af en uddannet elektriker. Overførsel skifte tillader dig at betjene apparater, der ikke har snore stikket i, såsom ovn og vandvarmer. Overførsel skifte forhindrer også elektricitet fra strømmer ud af dit hus og skabe en dødbringende situation for elektrisk reparation besætninger.

•Vælg en transportabel generator med funktioner, du kan bruge. For eksempel, er push start motorerne nemmere at betjene end modeller, der kræver du at trække en starter rebet. Nogle modeller kan du spare strøm når du ikke bruger alle apparater på én gang. Det sparer på motorslitage. Større gastanke betyde mindre optankning. En 5-gallon tank kører typisk 7-10 timer.

•Pick modeller med rolig motorer. Dette kommunale kode krav i de fleste byer.

Tips & advarsler

  • Benzin beføjelser bærbare elektriske generatorer. Holde en passende forsyning på side. Også holde en forsyning af gas stabilisator tilgængelige til at holde benzin frisk.
  • Start din elektriske generator regelmæssigt for at sikre alle systemer er operationelle. Må ikke vente indtil en nødsituation at finde derude er et problem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com