Hvordan vælger jeg den rigtige maling farve for min familie værelse?

May 7

Din familie værelse er vigtigt, at hvert medlem af dit hjem, og det er ideelt, hvor du alle tilbringer tid sammen. Anvende en ny frakke af maling er en billig måde at opfriske denne meget anvendt plads, og endda ændre dens personlighed passer livsstil af din familie.

Farven sætter stemningen

Som du vælger en ny maling skygge for din familie værelse, holde inde indre at farve har en hel del at gøre med stemningen i et rum. Kølige farver som blå og grøn skaber en følelse af afslapning og ro. De kan gøre et rum synes større, så de er et godt valg for et lille værelse. Varme farver som orange, gul og rød er venlig og indbydende, og give et værelse en hyggelig følelse. Dybden af en farve kan også påvirke fornemmelsen af et værelse--lys nuancer giver en følelse af udvidelse; Deep nuancer trække væggene. Hvis du er interesseret i at prøve en fed farve, men ikke er helt sikker på at have det i hele lokalet, overveje at bruge denne farve på bare en væg, og male resten med en koordinerende men roligere nuance.

Koordinere med resten af dit hjem

Overveje farveskema for resten af dit hjem. At vælge en skygge der harmonerer med de eksisterende farver i dit hjem skaber en let flow fra din familie værelse til resten af huset. Hvis du allerede har familie-room møbler, kan du finde inspiration til en maling farve i mønstret af sofaen, eller et tæppe eller pude. Du kan endda finde en farve fra et kunstværk, du ønsker at hænge i lokalet.

Nyttige hjemmesider

Der er talrige maling selskab websites, såsom BenjaminMoore.com, Sherwin-Williams.com og TrueValuePaint.com, der tilbyder inspiration i at vælge nuancer og kombinere farver. Nogle steder tillade endda dig at uploade et foto af dit værelse og "næsten" skifter farve for at hjælpe dig med at visualisere, hvordan det ser ud.

MyPerfect Color.com viser de bedst sælgende maling farver anvendes i familieværelser. Fleste farver er neutrale i elfenben til tan sortiment, herunder beige, bisque, fløde, sand og buff. Et par mørkere farver på listen er mos, sten, salvie og russet. Denne hjemmeside kan være et godt udgangspunkt at vælge skyggen for din familie værelse, men det er mest vigtigt at vælge en farve bare fordi du kan lide det og det afspejler humør du er efter, ikke fordi det er populært.

Prøv maling prøver

Maling chips fra butikken er nyttige, når du indsnævre farve ideer, men du aldrig rigtig ved, hvordan en nuance af maling vil se på dine vægge, indtil du anvender det med en valse og se det i forskellige belysninger. Mange maling virksomheder tilbyder nu prøvebeholdere maling, blandet til dit valg af nuancer, så du kan male et lille område af rummet til at se, hvordan det faktisk ser ud i lyset af dit eget hjem. Hvis du foretrækker, kan du anvende maling på nogle hvide karton, og Placer det på forskellige vægge at se effekten. Maling prøver er en billig måde at afprøve forskellige muligheder. Være sikker på dit valg før du forpligte sig til at købe en hel gallon af maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com