Hvordan vask Soda Blødgør hårdt vand?

April 25

Hårdt vand gør rengøring mere udfordrende. Tøjvask synes kedelig og stiv; overflader er kage med restkoncentrationer; briller ser kedelig og overskyet. Vask soda føjet til hårdt vand kan minimere disse negative virkninger ved kemisk reaktion med mineralforekomster i vandet.

Hvad er hårdt vand?

Ifølge Water Quality Association, "hårdt vand... exist(s), hvor vandet har adgang til rock, der indeholder calcium, magnesium eller en kombination af begge." Rent vand opfanger disse mineralforekomster, gør vandet "hårdt." WQA rangerer vandets hårdhed af antallet af kerner per gallon af vand med 0 er den blødeste og 10,5 og frem for at være det hårdeste.

Hvad er vask soda?

Vask soda er en gennemsigtig krystalliseret form af natriumcarbonat, der kan opløses i vand. Fundet med vaske-og rengøringsmidler i købmandsforretninger eller isenkræmmere, kaldes vask soda ofte soda ash, soda krystaller eller sal soda.

Hvordan virker det?

Vask soda kan mindske virkningerne af hårdt vand gennem en kemisk reaktion. Karbonat ioner i vask soda binde sammen med calcium og magnesium indskud i vandet. Denne proces opretter et uopløseligt stof, der bliver skyllet væk af vand i stedet for iblødsætning i tekstiler eller afregning på overflader.

Hvad er fordelene?

Ved hjælp af vask soda gør det muligt at fuldføre huslige pligter mere effektivt og økonomisk. Du vil kunne bruge mindre vaskemiddel og færre kemikalier end før, apparater som vaskemaskiner og opvaskemaskiner vil arbejde mere effektivt, og tekstiler og overflader bliver renere.

Hvad er ulemperne?

Hvis vask soda er blandet med syrer som eddike, vil det skabe CO2-gas, som kan forårsage kvælning farer i små lukkede rum.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com