Hvordan vejret påvirker interiør maling

July 20

Luftfugtighed påvirker maling

Når en boligejer gælder ny maling, eller forsøger at opretholde maling inde i en struktur, kan luftfugtigheden være en primære bekymring. Meteorologer måler fugtighed som mængden af fugt i luften, og---i mangel af affugtning air condition-enheder, dette uden for fugt typisk finder vej ind i et hjem. Når det er inde i et hjem, kan luftfugtighed påvirke den hastighed, hvormed frisk maling tørrer og absorberer i træ, ifølge en rapport i "Minneapolis-St. Paul Star Tribune." Derudover de bittesmå partikler af vand suspenderet i fugtig luft kan overholde for at male, og de naturligvis erosive kvaliteter af vand (de samme kvaliteter, der hugget ud af Grand Canyon) vil erodere maling og få det til at miste farve og chip væk over tid.

Temperatur påvirker også maling

Mens vandet suspenderet i udeluften kan alvorligt påvirke både friske og tørrede maling, meget temperaturen i luften, selv kan også udtrække en tung vejafgift på inde i malingen. Ifølge maling eksperter på Bennette maling mangler mange indvendige maling, og især latex maling, ordentlig kemiske sammensætning for at overholde eller opretholde en vedhæftet fil til maling, når temperaturen falder under 50 grader F. For denne kan grund, boliger udsat for længere perioder af lave temperaturer og især hjem uden varmeapparater, finde maling peeling fra indvendige vægge.

På den modsatte ende af spektret, kan meget høje temperaturer bevirke blister vises i frisk eller etablerede maling. Træ, der har nået temperaturer på 90 grader F tillade ikke maling til korrekt overholde, og den overskydende varmeenergi tendens til at forårsage bobler og blærer i paint. Hvis et hjem mangler isolering, eller hvis den indvendige luft ikke er betinget af en klima kontrolsystem, varm luft kan forårsage etablerede maling til at boble og skræl tilbage, til sidst peeling fra væggen helt.

Sollys svinder maling

Boligejere med store vinduer eller der ejer boligen i områder med masser af sollys kan mærke at deres interiør maling har tendens til at falme, nogle gange så hurtigt som maling på ydervægge. Mens udvendige maling indeholder typisk særlige ultraviolet-resistente pigmenter og særlige beskyttende belægninger, indeholder maling udviklet til indvendig brug altid ikke disse specialiserede kemikalier. Medmindre en boligejer gælder specielt formuleret maling inde, fade sollys streaming i windows eller gennem døre sandsynligvis maling over tid.

De ultraviolette stråler i sollys (og nogle former for kunstigt lys) tendens til at reagere med visse akryl i indendørs maling, og konverterer visse pigmenter i flager eller pulver over tid. Disse flager og pulver sprede, sprede fra den malede overflade til at efterlade lysere nuancer, der vises falmede.

For at forhindre denne forekomst, kan husejere vælge at anvende specielt formuleret, UV-resistent maling svarende til maling, der anvendes på ydervægge. Som et alternativ vælger nogle ejere i stedet at belægge døre og vinduer med UV-filtrering nuance.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com