Hvordan ville lys & jord påvirker et anlæg?

April 22

Lys og jord er væsentlige elementer i sund plantevækst. Altid forskning lyskrav af dine særlige planter og overvåge jordbundsforhold omhyggeligt for at undgå andre havearbejde problemer, sygdomme og skadedyr.

Virkningerne af lys

Planterne producere deres egne fødevarer og energi gennem fotosyntese. I rækkefølge for fotosyntese til at finde sted, skal lys være til stede i tilstrækkelige mængder. Lyskvalitet påvirker også planter. Sollys indeholder hele spektret af lys bølgelængder, men mange typer af indendørs belysning ikke. For de bedste resultater, skal du vælge fluorescerende lys til indendørs belysning. De giver blå og røde lys, som har størst effekt på plantevækst.

Virkningerne af jord

Jordstruktur har en betydelig indvirkning på plante næringsstof optagelse. Nogle planter, såsom kaktus, kræver sandjord med hurtig dræning. De fleste planter kræver silt eller lerjord jord med passende afløb og god væskeophobning. Mængden af organisk stof i jorden påvirker også planternes vækst. Generelt jord med masser af organisk materiale har tendens til at producere bedre resultater.

Almindelige problemer

Lav kvalitet jord og forkert belysning kan føre til en række vækst problemer, såsom hæmmet vækst, visnen og blad scorch. Vandlidende jorde med dårlig dræning kan føre til root rot og øge chancerne for skadedyrsangreb.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com