Hvordan Vinyl gulvbelægning sammenlignet med keramiske fliser?

October 27

Hvordan Vinyl gulvbelægning sammenlignet med keramiske fliser?

Vinylgulve

Vinylgulve er en blød ark eller fliser lavet af vinyl, der lægger til dit underlag med nogle typer af lim. Der er hundredvis af designs for vinyl gulvbelægning så du er sikker på at finde en til at matche dit værelse. Vinylgulve er let at installere og rengøre gør det en meget populær gulve anvendes i boliger i dag. Det er også den billigste af de fælles gulvbelægning flise, træ og laminater. Der er forskellige typer af vinylgulve. En fuld spredes vinyl gulv brug selvklæbende troweled på under hele gulvet. Vinyl fliser er almindeligt selvklæbende, hvilket betyder, at limen er allerede på flisen og du bruge vand eller et andet agent til at frigive den.Hurtigt ved at blive den mest populære er sheet vinyl, der bruger en perimeter klæbemiddel. Det er nemmere at installere og du kan tage det uden at alle problemer af den fulde selvklæbende hvis du ønsker at sætte en anden form for gulvbelægning ned senere. Vinylgulve leveres også i en bred vifte af blødhed, stil og kvalitet.

Tile gulvbelægning

Keramisk tile gulvbelægning kommer i mange forskellige mønstre og forskellige størrelser. Afhængigt af størrelsen af rum ser visse størrelse fliser bedre ud. Flisebelægning et gulv er en permanent løsning til gulve. Når regne prisen på flisebelægning er flisen, selv kun en brøkdel. Du skal overveje backer board, thinset, fuger og fangere. For at skære fliser til at passe ind i et værelse korrekt skal du bruge en våd så også. Disse er lidt dyrt, hvis du kun vil bruge det én gang, men de kan lejes på lokale værktøj leje lager. Keramiske fliser er meget nemme at vedligeholde og er en af de mest holdbare gulve løsninger der er. Du kan bruge det i ethvert rum og den påvirkes ikke af fugt som med andre gulvmaterialer.

Vinyl gulvbelægning vs keramiske fliser

Både vinyl og keramiske fliser er meget holdbare, men flise vil kræve mere af en slå. Glasskår ikke vil såre et flisegulv men kan sætte en gouge i vinyl. Når det kommer til fods komfort, vinder vinyl slaget. Flise er koldt og hårdt at stå på i længere tid, hvor vinyl i varmere og lavet til at være blød til fødderne. Dog kan en kaste tæppe afhjælpe fliser hårdhed og kulde. Flise forbliver søger store længere end vinyl. Vinyl har en tendens til gul og viser slid hurtigere end flise gør. Flise er dyrere end vinyl og meget sværere at installere. Så for gør-det-selv, ville den lettere job absolut være vinyl. For de fleste mennesker er det bare et spørgsmål om budgettet eller præference.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com