Hvordan virker 6 Volt Lantern batteri?

January 15

Hvordan virker 6 Volt Lantern batteri?

Lanterne-type lygter kan være nyttigt i en strømafbrydelse eller på steder, hvor der er intet naturligt lys, såsom en hjem kælderen. Disse lommelygter har tunge batterier, der leverer timers lys. Batterier giver mere spænding end mest alkaline batterier, og er designet til høj-aktuelle, langvarig brug.

Hvordan en alkalisk batteri virker

Alkaline-batterier indeholder en kemisk pasta (ofte zink/mangan kuldioxid), som har en pH-værdi på mere end 7. Når denne pasta kommer i kontakt med de to elektroder i batteriet, oprettes en differentiel spænding på tværs af elektroderne. Når denne differentierede spændingen anvendes på tværs af et kredsløb, giver batteriet elektrisk strøm til enheden til at arbejde.

Hvorfor en Lantern batteri giver mere magt

Lanterne batterier indeholder flere elektrode celler wired i en serie kredsløb. Dette giver mulighed for batteri til at give mere spænding end et enkelt-celle batteri.

Elektroder inde en lantern batteri dækker et større område end andre alkaliske batterier. Den større område giver mere elektrisk strøm, som til gengæld øger tilgængelige output-effekt af batteriet.

Lantern batterispænding

Lanterne batterier giver seks volt DC strøm. Med undtagelse af de ni volts batteri giver en lantern batteri mere spænding end andre typer af alkaliske batterier. På grund af dets større størrelse, kan en lantern batteri give mere elektrisk strøm i en længere periode end nogen andre alkaline batteri, herunder ni volts batteri.

Lantern batteri bruger

Mens lanterne batterier er oftest bruges for lantern-type lommelygter, kan lanterne batterier bruges som en seks-volt DC strømforsyning. Foråret terminaler på en lantern batteri tillade batteriet til at blive brugt som en midlertidig strømkilde til skoleprojekter og enkel DC-kredsløb.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com