Hvordan virker en Aeron PostureFit stol?

February 4

En sund ryg er nøglen til en sund krop. Aeron mærke af Herman Miller, er en genkendelige stol til arbejdspladsen. Det er blevet udråbt som reducerer stress, der bliver placeret på ryggen, forårsaget af lange dage sidder ved et skrivebord.

PostureFit definition

Støtte din rygsøjle, giver Aeron PostureFit stole yderligere støtte til fra bækken justering. Design, ifølge SmartFurniture hjemmesiden, "reducerer træthed og øger udholdenhed ved at forbedre den naturlige spinal krumning og muskel balance, om liggende eller siddende oprejst."

Sæde

Når man sidder i denne stol, justerer Pellicule materialet til vægten af enkelt. Siddekrog, ved at reagere på kræfter i personen, der forårsager sitter placeres lidt fremad. Dette giver mulighed for bækken at vippe frem og justere, faldende pres på den nederste del af ryggen.

Bagsiden

Støtte bækken justeringen, ryggen af stolen er buet og rammer omkring midten af ryggen. Dette skubber kroppen frem og holder en ranke ryg. Dette element arbejder i sync med pude til at fjerne kompression på den nederste del af ryggen og holde smerterne væk.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com