Hvordan virker en Air condition kompressor?

February 12

Kompressoren

Et klimaanlæg bruger typisk en centrifugal kompressor til at drive en væske, som kaldes kølemiddel gennem en serie af kamre. En centrifugal kompressor er ligesom en fan med mange vinger spinning på en høj hastighed. Denne hurtig spinning styrker kølemiddel til ydersiden af vinger, hvor det er Pressurised og skudt ud i anden enden ind i kondensatoren.

Kondensator spole

Kompressoren skal oprette en masse kraft, fordi kondensatoren er en trykisoleret coil. Kølemidlet er komprimeret og pakket stramt ind i den. Når en væske er komprimeret, varmer det op. Som kølemiddel strømmene gennem kondensator-coil siver varmen ud i luften, nedkøling væsken.

Fordamperen

Kølemidlet løber gennem et lille mundstykke til fordamperfladen. Fordamperen er et lavtryk coil. Når kølemidlet er depressurized køler det hurtigt, ligesom det varmes op, når det var under tryk. Denne cool væsken løber derefter gennem fordamperen. En ventilator blæser på fordamperen, køling luft og blæser det ud af klimaanlægget. Dette opvarmer gradvist kølemiddel. Efter det har fløjet gennem fordamperen, er kølemidlet trukket tilbage i kompressor til at starte hele processen igen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com