Hvordan virker en Air Conditioner Filter?

May 24

En klimaanlægget Filter tillader luft at passere

Afhængigt af typen af anvendte filter, er air conditionere filtre lavet af vævet bomuld og syntetiske blanding materialer, fuldsyntetisk paneler eller electrocharged polypropylen. Alle disse materialer tillader luft at passere frit mens begrænser strømmen af større, uønskede partikler.

Filteret er installeret på luftindtaget

Om klimaanlægget er en simpel vindue enhed eller en stor central air system, bragt ny luft systemet gennem en eller flere luftindtag. Hver luftindtag skal have en luftfilter installeret, normalt lige inden en monteret fordybning er omfattet af en metal eller plast rist. Den fordybning, hvor filteret er installeret er designet til at forhindre filteret i at blive suget ind i luft handler, og risten forhindrer, at filteret falder ud, når systemet ikke er i brug.

Luft filtre fange partikler

Med filteret på plads, luftmængder suges ind i risten, gennem luftfilteret, og i luften handleren forsamling, hvor det er afkøles og blæst ud af aircondition ventilationskanaler. Som den indkommende luft passerer gennem filteret, fange bomuld eller syntetiske materialer løse partikler, som kan være kommet i luften. Nogle partikler almindeligt fanget af luftfiltre omfatter støv, snavs, hår, pet pels og skæl.

Avancerede filtre rense luften

Nogle avancerede filtre, som består af electrocharged polypropylen fibre, rense aktivt luften, som passerer gennem. Den elektroniske afgift af filteret tjener til at tiltrække mikroskopiske partikler som mug, støv, pollen og bakterier, der ville passere gennem et standard bomuld eller poly-blend filter. Disse filtre er generelt dyrere end traditionelle filtre, men kan genbruges i en årrække og er godt modtaget af dem, der lider allergi.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com