Hvordan virker en aluminium Storm/skærm vindue?

November 18

Hvordan virker en aluminium Storm/skærm vindue?

For at forstå hvordan en aluminium storm skærmen/vinduet fungerer, skal du først forstå den grundlæggende design. Denne særlige form for vindue er specielt designet til at blive monteret i mellem vinduerne almindelige glas i et hus. Det betyder, at der bliver et indre lag af almindelig glas, denne storm vindue eller skærm, og derefter et udvendigt lag af almindelig glas. De er også specielt forseglede og godt udstyret i deres rammer. På grund af dette design tilbyder de en lang række fordele.

Forbedre komfort

Storm skærme/windows er kendt for at holde varm luft inde om vinteren og kold luft inde i sommeren. I modsætning til almindelige windows, som er et stykke glas eller hård plast, reducerer tre-lags design mængden af vinden, der rammer vinduet om vinteren. Dette rejser temperatur af almindeligt glas, som igen rejser eller gør det lettere at hæve temperaturen i det rum, vinduet er i indvendige stykke.

Designet virker i omvendt rækkefølge i løbet af sommeren. Når kold luft fra et klimaanlæg rammer den indvendige rude i vinduet, er der et hul og derefter vinduet storm efterfulgt af den udvendige stykke af vinduet. Dette giver mulighed for den udvendige stykke af vinduet for at være varm på grund af varmen udenfor og endnu ikke påvirke temperaturen i vinduet på indersiden. Dette holder kold luft i hjemmet i stedet for det siver udendørs. Det betyder også, air conditionere ikke vil behøver at arbejde så hårdt for at afkøle et værelse.

Energiregninger

En af de mest attraktive træk ved en storm skærm eller et vindue er, at de er garanteret til at spare penge på opvarmning og air conditioning regninger. Mange forhandlere vil prale, at på grund af den stramme forsegling omkring vinduerne og deres sandsynlighed for at holde varm og kold luft i rummet, den gennemsnitlige bruger vil spare omkring 30% årligt på deres energi utility regninger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com