Hvordan virker en anti-skolde vandhane?

September 5

Oversigt

Trykregulering

Anti-skolde vandhaner og relaterede reguleringsventiler beskytte dig fra at blive brændt ved at opretholde en passende balance af vandtryk på varmt og koldt vand input. Ændringer i vandtryk skyldes brugen af delte vand af andre vandhaner eller enheder, som rødmen toiletter eller kører vaskemaskiner. Disse enheder reducere vandtrykket i vandkilder, de bruger, det være sig varme eller kolde. Anti-skolde armaturer har enten en membran eller et stempel, der vil flytte svar til vand trykændringer. Dette svar bibeholder straks balancen mellem koldt og varmt vand kommer gennem din vandhane eller brusebad.

Anti-skolde vandhaner, der arbejder gennem trykregulering holde vandtemperaturer konstant. Dette er en ekstra fordel i skolde forebyggelse, fordi du ikke vil have at justere varmt eller koldt vand ventiler for at finde den rette temperatur, at reducere din risiko for skoldning under temperatur tilpasning.

Termostatstyret kontrol

Termostatstyret kontrol anti-skolde vandhaner og ventiler er dyrere end pres kontrol enheder. Dette er på grund af deres mere omfattende funktion. I stedet for at stole på trykændringer til at bestemme, hvornår balance mellem koldt og varmt vand i din vandhane, reagere termostatisk kontrol anti-skolde vandhaner på den faktiske temperatur. Disse anti-skolde vandhaner og ventiler har indbygget termostater. Vandhanen vil tage i mere koldt vand, hvis vandet bliver for varmt. Denne virkning afhænger af temperaturen som du indstille anti-skolde vandhane indre termostat til at reagere.

Meget ligesom pres kontrol anti-skolde vandhaner eliminere termostat vandhaner og ventiler behovet for at justere din varmt og koldt vand ventiler, eliminerer risikoen for skoldning ved forsøget på temperatur justeringer.

Kombination kontrol

Kombination-kontrol anti-skolde vandhaner og ventiler er også dyrt og reagere på ændringer i tryk og temperatur. Kombination-kontrol anti-skolde vandhane saldi pres, når der er ændringer som følge af brugen af delte vand. De har også justere vand input i overensstemmelse hermed, baseret på temperaturen af vandet strømmer til vandhanen. Disse anti-skolde vandhaner og ventiler giver den ultimative beskyttelse mod skoldning ved at opretholde denne dobbelte effekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com