Hvordan virker en automatisk overførsel skifte?

February 13

En transfer switch er en elektrisk enhed, der overfører energikilde bliver brugt fra en strømforsyning til en anden. Denne overførsel er typisk mellem den lokale nytte og en nødenergikilde af magt, og tilbage. Overførsel skifte ikke kun skifter strømkilden, det holder strømkilder isoleret fra hinanden. Dette forhindrer eventuelle strømstød fra rejser til enten strømkilde eller fra anden kilden.

En elektrisk overførsel skifte, der fungerer uden behov for manuel indgriben kaldes en automatisk overførsel skifte. Disse overførsel switches opretholde konstant overvågning af spændingsniveauer på det elektriske kredsløb. I tilfælde af, at der er nogen form for spænding problem, der overskrider de forud fastsatte acceptable niveauer, fungerer automatisk overførsel skifte for at forebygge skader ved at skifte magt.

Automatisk overførsel switches overvåge kredsløb for spænding underspændinger, brownouts, overspænding eller strøm spikes. De tager også foranstaltninger i tilfælde af et fuldstændigt tab af magt. Så snart et problem er fundet, starter automatisk overførsel skifte processen med start up nødstrøm levering. Automatisk overførsel skifte fortsætter med at overvåge de vigtigste strømforsyning, samt nødsituation strømforsyningen under opståen-oppe oparbejde. Så snart nødsituation strømforsyningen har nået det korrekte niveau af spænding og konsistens, automatisk overførsel skifte overførsler strømforsyning fra den vigtigste magt til emergency power supply.

Mens emergency power supply er online, automatisk overførsel skifte fortsætter med at overvåge de vigtigste strømforsyning, vente, indtil det har genoptaget et acceptabelt niveau af magt og konsistens. Når de vigtigste strømforsyning har genoptaget normal drift, og fastholdt at niveau for et forudindstillet tidsrum, vil automatisk overførsel skifte skifte magten tilbage til de vigtigste strømforsyning og lukke emergency power supply.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com