Hvordan virker en blår bag græsplæne perlator frø græs?

December 16

En efterhængte perlator/sprederen er en nyttig og alsidig stykke udstyr at spreads græs frø samtidig at skabe en ideel jordmiljøet for frø. En perlator gør huller i jorden--det er brugt til at indføre luft og fugt til komprimeret jord, som forbedrer græs root udvikling. Hvis stykket udstyr er en perlator/sprederen, vil det også distribuere en stabil og justerbar strøm af græsfrø i jorden, mens den ilter det.

Beluftning

Over tid, en græsplæne kan blive komprimeret og gør det vanskeligt for frø til at spire. Af beluftning plænen, tilbyde du et bedre miljø for nye frø til at vokse. Core beluftere er den bedste form, i modsætning til spike beluftere at komprimere jorden. Core beluftere sende hule-kernehus skeer eller pinde, i jorden ned til 3 inches, og fjern kerner af jord fra tørv. Dette efterlader ikke-komprimeret jord og huller, der lettere absorberer ilt, næringsstoffer og vand. Sådanne forhold er ideelle til faldt frø til at spire. Undgå brug af spike-type græsplæne beluftere, som skubber pigge i jorden i stedet for at åbne det med huller, især hvis du har komprimeret græstørv.

Perlator/spredere

Perlator/spredere udføre to opgaver i én, forbedre din jord betingelse for plantning mens slippe frø i rede jorden. Som udstyr er trukket, græs frø strømme fra hopper enhed når det er i åben position. Hastigheden af frø flow kan styres med flow indstilling justering. Frø fordeling sker også ved den hastighed, hvormed du trække udstyr. Du kan også sprede gødning, kalk eller andre tilsætningsstoffer med frøene spredes enhed.

Fordelene ved udluftning

Beluftere øge porestørrelse af jordpartikler, hjælpe Græsrødder vokse bedre og resulterer i udvikling af stærkere og mere energisk græstørv. En anden måde at få såning fordele med en perlator er at scatter frø, inden du kører maskinen. Dette forbedrer frø til jord kontakt, hvilket resulterer i hurtigere spiring. Jord sengen bør være tilstrækkeligt forberedt på forhånd med denne metode. Frø spirer hurtigere når spredes før, under eller efter luftning fordi det øger deres adgang til næringsstoffer og vand.

Forbedre Seeding resultater

Ordentlig kontakt med løsnet jord, er som opnås med beluftning, blot ét aspekt af vellykket såning. Giver masser af vand og befrugte med en høj-kvælstof turf gødning. Hvis du arbejder med lerjord, vil din græstørv fordel topdressing af kompost, efter frø er spredt. Det bedste tidspunkt at bruge en core perlator er i foråret eller efteråret og ikke under varmen sommer, men det er effektivt, når jorden har tilstrækkelig fugt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com