Hvordan virker en Brita vandfilter?

April 6

Hvordan virker en Brita vandfilter?

Hvordan virker en Brita vandfilter?

Vand er måske den mest vitale stof til liv på jorden. Mere end halvdelen af vores krop masse består af vand, der kræver en daglig genbestilling for optimal funktion. De fleste eksperter anbefaler forbrug af mindst otte glas vand om dagen. Dette høje tal kan forlade os bekymret med indholdet og samlede healthfulness af vandet vi drikker. Skaberne af talrige vandrensning enheder hævder, at vi ikke skulle være så naive om vores H2O indtagelse; det faktisk indeholder offentlige drikkevand høje niveauer af klor og andre skadelige mineraler som kobber og kviksølv. Disse påstande kan efterlade et menneske føler slet ikke tørstige. Brita vand selskab har været der producerer løsninger til vand filtrering for næsten 4 årtier. Disse aids kommer i form af kande og vandhane filtrering enheder, der lover at fjerne skadelige kemikalier fra drikkevand og forbedre den samlede smag og aroma.

Hvad er i vandet?

Vand, der er trukket fra hanen eller husstand hane, kommer fra enten en brønd eller en offentlig vand-behandlingsanlæg. Begge reservoirer vand kan tilbyde flere uønskede mineraler som kan gøre det smag og lugt ubehagelige, og som forårsager det at blive stemplet som "hårdt" vand. De fleste husstande, der bruger godt vand bruge vand blødgøring behandling for at hjælpe blødgøre det. Offentlige vand, også behandlet i en plante, kan komme med visse mineraler; samt, tilføjet klor for at holde det fra avl bakterier. Rensningsanlæg kan også tilføje mineraler som fluor til at forbedre styrken af drinker's tænder. Fjernelse af stødende statister i vores vand er ønskede for at give den bedste smag for vores drikkevand og de opskrifter, som bruger at vand og holde vores organer, rør og apparater fri for skadelige stoffer såsom bly eller endda arsenik.

Hvordan det er alle fjernet

Alle Brita enheder bruger en to-delt filtreringssystem. Først er et ark af kulstof, som aktiveres af varme for at gøre det meget absorberende. Kulstof er dækket med store porer, som giver det et større areal. Disse porer sutte i alle urenheder, som de er hældt igennem. Sidesten ioner er fanget af en ionbytteren, som neutraliserer markedsf¿ringstilladelser og kationer. Hele processen foregår i få minutter og hvad du står tilbage med er en renset glas vand, som selskabet sikrer har et reduceret niveau af klor, bly, kobber, cadmium og kviksølv. Husk, vand indeholder også et reduceret niveau af fluorid og klor, der blev tilføjet, var der for at forhindre bakterievækst; Derfor er forlader et glas filtreret vand rundt i mere end 48 timer absolut ikke anbefales. Fordi filteret holder ingen midler for at dræbe eventuelle bakterier, er ændre filteret med jævne mellemrum (som virksomheden antyder, er omkring 3 måneder) et must; ellers du bare hælde dit vand gennem en plade af kulstof redet med bakterier og andre urenheder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com