Hvordan virker en brødrister?

January 12

Hvordan virker en brødrister?

At have en skive toast med morgenmad er meget almindelig i hele verden. Og på grund af dette, de fleste mennesker har en brødrister i køkkenet. Selv om konceptet bag denne billig apparat er en forholdsvis enkel, er de faktiske mekanik inde en brødrister overraskende kompleks.

En brødrister er opvarmet af infrarød stråling. En afgørende faktor i brødristeren er nichrome ledning, en legering af nikkel og krom. Nichrome lede ikke elektricitet godt, så når du køre elektricitet gennem nichrome wire det bliver varmt.

For at se nichrome ledningerne, kigge efter de spoler, som bliver røde. Disse ledninger er placeret mod en glimmerplade, og når du tilslutter en brødrister, angive den ønskede mængde af skåle og skubbe håndtaget ned, El flyder ind i brødristeren og gennem ledningerne.

Brødristere har en knop, der tillader dig at vælge, hvordan mørke du ønsker din toast. Denne knop hovedsagelig styrer mængden af tid, toast er udsat for infrarød stråling. Jo længere toast er udsat, jo mørkere bliver brødet.

Når toast er færdig, springer det ud af en brødrister og elektricitet stopper flyder. Den fjederbelastede bakke, der holder brødet popper toast, når det er gjort. Når du trækker håndtaget ned, du også indstille foråret.

Yderstof af brødristeren er som regel lavet med plast eller metal, der ikke rører nogen af de mekanismer, der er indeni skallen. Grunden til dette er at holde brødrister cool at røre ved og ikke at miste nogen af den elektricitet, trukket ind i brødristeren. Mens batteridrevne brødristere eksisterer, skal fleste af brødristere være sluttet til en stikkontakt.

Brødristere kan variere i størrelse og kapacitet, selvom de fleste husstand versioner kan enten toast to, fire eller seks stykker brød ad gangen. Avanceret brødristere kan have bredt slots til at holde bagels og variable indstillinger, der omfatter afrimning kapaciteter. Nogle virksomheder gøre fødevarer, der er specielt designet til brødrister, såsom Pop tærter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com