Hvordan virker en/c ekspansion ventil pressostat?

April 7

Alle klimaanlæg har de samme grundlæggende operativsystem. Om enheden er køling en bygning eller et køretøj, arbejde de samme dele sammen om at bortfiltrere varm luft og input kold luft. Kompressoren, kondensator, kølemiddel og ekspansion ventil pressostat er de vigtigste komponenter i et klimaanlæg. Pressostat ekspansion ventil er ansvarlig for at regulere mængden af kølemiddel i fordamperen.

En termostatisk ekspansionsventil er en måling enhed, der overvåger mængden af kølemiddel, der kommer ind i en A/C fordamper. Når et klimaanlæg, tænder, overfører kompressoren kølemiddel i gas form til svaleren. Kondensatoren skifter gas kølemiddel i en flydende kølemiddel. Den flydende kølemiddel efterlader receiver-tørrere og ind ekspansion ventil pressostat.

Ekspansionsventil har tre point af pres at arbejde sammen for at regulere mængden af kølemiddel, der træder ind i fordamperen, så det supplerer mængden af kølemiddel brændt ud af fordamperen. Ventil pressostat modtager pres fra pæren, fordamperen og foråret. Fordamper og fjedertryk arbejde sammen for at lukke ventilen. Pære pres åbner ventilen. Når ekspansion ventil pressostat falder trykket i pæren, lukker ventilen. Når trykket stiger på pæren, åbnes ventilen.

Hvordan en ekspansion ventil funktioner er helt afhængige af fordamperen. Hvis fordamperen helt fordamper den flydende kølemiddel før alle det har forladt fordamperen, gassen skal absorbere varmen fra fordamperen. Denne varmeoptagelse forårsager en stigning i temperaturen i gas output af fordamperen. Ekspansion ventil pære vil fornemme temperaturstigning og øge presset, åbner ventilen for at tillade flere kølemiddel i fordamperen. Når den nyligt tilføjede kølemiddel køler temperaturen i fordamperen, formindskes ekspansion ventil pære pres, lukke ventilen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com