Hvordan virker en Circuit Breaker Box?

September 20

Hvad er en Circuit Breaker Box?

En circuit breaker box er beholder for den elektricitet, der kommer ind i dit hjem fra udbyderen af elektriske. Boksen er afbrydere. Boks fungerer som bolig for dine elektriske panel af afbrydere.

Panel

Effektafbrydere til dit hjem fungerer som værger mod elektrisk overbelastning. Vifte af afbrydere kaldes et panel. Panelet er derefter kablet i boksen. Dette giver mulighed for panelet for at opdele den elektriske strøm til separate kredsløb. Magt kommer fra den elektriske selskab i boksen circuit breaker. Det er derefter fødes ind i kredsløb efter behov.

Effektafbrydere fungere som vogtere af afbryde strømmen af elektricitet til et enkelt kredsløb bør forekomme, en overbelastning. El ikke ophøre med sin strømmen i boksen circuit breaker; breaker inden for kredsløbet afskærer strømmen.

Boliger

En circuit breaker box er en integreret del af den elektriske distributionssystem i dit hjem. Det skal opfylde sikkerhed koder og standarder for elektriske forbrug. Boksen selv, er dog faktisk intet mere end et storage-system. Det er designet til at huse panelet, at tillade passende ledninger og afbrydere skal organiseres i en brugbar måde. Circuit breaker box beskytter panelet, som er den faktiske elektrisk komponent, fra eksponering.

Når du har "blæst en lunte" dvs overbelastet et kredsløb, du gå til circuit breaker box og åbne det. Du flip derefter den relevante kredsløb for at genindsætte den elektriske strøm. Det er denne vifte af kredsløb, der er faktisk arbejder; boksen er der for husly.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com